NE POSUSTAJE

Meghan Markle u Diorovoj haljini nadahnutoj kaftanom izgleda senzacionalno

25.02.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Iako se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće, uvijek elegantna vojvotkinja od Sussexa ne posustaje sa svojim službenim obvezama pa je sa suprugom, princem Harryjem, posjetila Maroko

Nova modna ikona donijela je dašak američkog glamura na britanski dvor, a modni kritičari lijepu Amerikanku, koja će prvi put postati majka u travnju, ne prestaju hvaliti.

Iako je od porođaja dijele tek dva mjeseca, samo nekoliko dana nakon što se vratila u Ujedinjeno Kraljevstvo iz New Yorka, u kojem je uživala u raskošnom baby showeru u društvu bliskih prijateljica Jessice Mulroney i Serene Williams, Meghan se sa suprugom uputila u Maroko, u kojem je simpatični kraljevski par izazvao veliku pozornost, a dočekao ih je britanski veleposlanik Thomas Reilly.

  • +7
Meghan Markle u Diorovoj kaftan haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Harry (34) i Meghan (37) tri dana su bili gosti marokanskog kralja Muhameda, a zgodna Meghan Markle sve je opčinila ljepotom, stilom i šarmom.

Graciozna Amerikanka koja u trudnoći naprosto blista, nakon što je pobrala komplimente za efektnu crvenu haljinu s potpisom poznate modne kuće Valentino, koju je uparila sa štiklama u bež boji (Christian Dior), odlučila se za omiljenu nijansu koju rado nosi u mnogim prigodama.

Meghan i Harry u posjetu Maroku Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U Diorovoj bež haljini nadahnutoj tradicionalnim kaftanom s bogatim rukavima i s rubom ukrašenim kamenčićima, lijepa je vojvotkinja bila utjelovljenje elegancije.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta jedna od najeksponiranijih članica kraljevske obitelji nije imala svoju ležernu messy punđu, već se odlučila za strožu varijantu s kosom podijeljenom po sredini.

Prepoznatljiv make up i diskretan nakit zaokružili su ovo još jedno besprijekorno izdanje lijepe supruge princa Harryja.