I SVE OČARALA

Matija Vuica spektakularno proslavila 35 godina karijere

04.05.2016 u 12:09

  • +25

Matija Vuica revija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Matija Vuica glamuroznom proslavom 35 godina svoje karijere u Hrvatskom narodnom kazalištu još je jednom potvrdila da je neprikosnovena diva modnog stvaralaštva

Jučer se u čast Matiji Vuici lobi Hrvatskog narodnog kazališta do posljednjeg centimetra ispunio poznatim licima u svečanim toaletama, mnogim zaljubljenicima u modu koji su s nestrpljenjem čekali početak modne večeri.

Nakon kratkog uvoda Nenada Korkuta goste je dočekalo iznenađenje u vidu izložbe haljina na poznatim hrvatskim glumicama, a zatim i revija njezinih kreacija koje joj su obilježile dugogodišnju uspješnu karijeru.

Za režiju cijelog događanja Diva Fashion Ballet zaslužan je stilist Viktor Drago, a na samom kraju glamurozne revije uslijedilo je još jedno iznenađenje – baletna predstava. Tri jasno podijeljene cjeline, anđeoski raj u bijelom, okultni svijet podzemlja te futurizam u boji kože, osjetile su u svakom segmentu. Od predivnih toaleta Matije Vuice do sjajno iskorištene scenografije Ivana Kirinčića za balet 'Ana Karenjina', čiji je minimalizam ostavio dojam raskoši, i na koncu odlične glazbe Jurice Popovića rađene za ova tri čina modne predstave.