PAD VOLJE I MOTIVACIJE

Mars u Ribama poziva na pojačan oprez Blizance, Djevice, Strijelce i same Ribe

16.05.2020 u 07:51

Bionic
Reading

U svom dvogodišnjem obilasku Zodijaka planet borbe i akcije Mars putovat će znakom Riba od 13. svibnja do 28. lipnja. Njegova je energija u ovom mekom i dvosmislenom znaku razvodnjena i razblažena pa traži posredne, zaobilazne načine izražavanja

Naiđete li na prepreke u idućih mjesec i pol, vjerojatno ćete isprva zastati i promisliti, a onda potražiti novi put za ostvarenje cilja, kao što voda zaobilazi brdo. Ponekad, rjeđe, Mars u Ribama može pokrenuti stihiju i srušiti prepreku kao nezaustavljiva bujica.

Duboki i snažni osjećaji svojstveni razdobljima kad je neki planet u Ribama, kao sad Mars i Neptun, nepovoljno utječu na volju i motivaciju. Mnogi će zbog lošeg raspoloženja ili sanjivosti odgađati poslove ili odustajati od projekata. Dobra je strana Marsa u znaku Riba povećanje kreativnosti i maštovitosti. I oni koji nisu umjetnici u ovom će se razdoblju povremeno izražavati poetski.

Kvartet koji se mora čuvati

Boravak Marsa u znaku Riba nepovoljno će djelovati na znakove kojima završavaju godišnja doba - Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe. Oni će u idućih šest tjedana biti zlovoljniji, umorniji, podložniji ozljedama i bolestima. Mogli bi pretrpjeti poneko ljubavno razočaranje, počiniti nevjeru u trenutku slabosti i donijeti pogrešne procjene u svim vrstama odnosa.

  • +4
Eva Longoria rođena je u znaku Riba 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najmanje će pogođeni Marsom biti Rakovi, Škorpioni, Bikovi, Jarci. Štoviše, njima bi njegov prolazak Ribama mogao odgovarati. Imat će pristojno visoku energiju, snagu volje i imunitet, no ni oni se ne bi smjeli previše pouzdavati u osmijeh sreće.

Kritična razdoblja za međuljudske odnose bit će početak lipnja, kad će se Mars naći u nepovoljnom odnosu s retrogradnom Venerom u Blizancima, te sredina lipnja, kad će se Marsova energija sljubiti s Neptunovom i dovesti do nezdravog idealiziranja ljubavnih partnera i simpatija. 

  • +7
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL