BEZ VELIKIH PRIVILEGIJA

Mars u Lavu ulijeva strast, borbenost i ponos, što će najviše pogodovati Lavovima, Ovnovima, Strijelcima, Blizancima i Vagama

12.06.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Planet akcije Mars ušao je u Lava 11. lipnja, dovodeći strast, borbenost i ponos u središte palete emocija. Ovaj će tranzit uvelike promijeniti pravila igre u idućih šest tjedana. Mars u središnjem ljetnom znaku ispunit će sve povećanom odvažnosti, što će biti velik pomak u odnosu na razdoblje rezerviranog Marsa u Raku

Do 29. srpnja bit ćete pojačano aktivni i poduzetni. I povučeniji među vama bit će ohrabreni zahvaljujući Marsovoj energiji. Natjecateljski duh bit će naglašeniji nego ranije, što znači da će biti više pobjednika i gubitnika.

Spoj Marsa i Lava osigurat će vam poticaj koji vam treba da posegnete za nečim boljim od onog što sada imate. Zato bismo u idućih mjesec i pol mogli svjedočiti većem broju raskinutih i novorođenih veza.

Izgledne su brojne dramatične scene, bilo iza zatvorenih vrata, bilo u javnosti, jer ostavljeni neće mirno otići. Erotska strast najjače će nabujati od 27. lipnja, kad se Venera pridruži Marsu u Lavu. Predviđamo da će mnogi, obuzeti nesavladivom pohotom, povlačiti nerazumne poteze koji će prodrmati stare i iznjedriti nove veze, no one će biti koliko paprene, toliko i nestabilne.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck su horoskopski Lavovi. Ona je rođena 24. srpnja 1969. godine, a on 15. kolovoza 1972. godine Izvor: Profimedia / Autor: VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koga će Mars usrećiti

Nijedan znak do kraja srpnja neće biti jako privilegiran jer su planeti raštrkani po mnogima od njih. Mars će najviše pogodovati Lavovima, Ovnovima, Strijelcima, Blizancima i Vagama, darujući im optimizam, gordo držanje i dozu nametljivosti. Svaki će od navedenih trpjeti i neku smetnju, bilo Sunce u Raku poput Ovnova i Vaga, bilo Saturn i Uran u fiksnim znakovima poput Lava.

Bik, Škorpion i Vodenjak susretat će se s više zamki i prepreka, od kojih bi im neke mogle uzrokovati tjelesne ozljede, a druge samo povrijeđen ponos.

Preporučujemo im da se ne inate i da se suzdrže od iscrpljivanja i velikih troškova. Bolje je da naprave korak manje nego korak više.