TAG HEUER

Marko Pjaca svojim kvalitetama osvojio i Tag Heuer

  • +2

Marko Pjaca

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tag Heuer

Dragulj hrvatskog sporta postao Friend of the brand Tag Heuer

Najskuplji nogometaš u povijesti HNL-a Marko Pjaca pomiče granice hrvatskog sporta i pravi je dokaz kako se trud itekako isplati. Zbog svojih velikih ambicija i predanosti sportu kojeg voli i za koji živi, ostvario je svoj san i zaslužio veliki transfer u najtrofejniji talijanski klub i jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu - Juventus. Također, Marko je sklopio uspješnu suradnju s prestižnim brendom satova Tag Heuer koji je u njemu prepoznao kvalitetu i pouzdanost.

Upravo to odlika je satova Tag Heuer koji su unatoč konkurenciji, kroz dugi niz godina i dalje u samom vrhu švicarske industrije satova. TAG Heuer okuplja vrhunske sportaše čija postignuća odražavaju temeljne vrijednosti brenda. Najtraženija mlada zvijezda hrvatskog nogometa Marko Pjaca, zasluženo je postao Tag Heuerov friend of the brand. Kroz svoju nogometnu karijeru vodio se upravo njihovim sloganom #DontCrackUnderPressure i postigao vrhunske rezultate kojih u budućnosti vjerujemo neće nedostajati. Spoj mode i sporta nikada nije izgledao bolje, zahvaljujući ovoj suradnji.

Brend koji uspješno prati razvoj tehnologije, zbog svog dizajna i kvalitetne izrade prepoznatljiv je svugdje u svijetu. Nastavljajući svoju dugogodišnju reputaciju prestiža, performansi i vodstva, zahvaljujući P-gupacijigeneralnom uvozniku i distributeru TAG Heuera za Hrvatsku, svi zaljubljenici u ove luksuzne satove svoj primjerak mogu pronaći u trgovini Marli te urarskoj radnji Mamić u Zagrebu.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tag Heuer


Tag Heuer svoje satove namijenio je ljudima jaka karaktera koji kroz život koračaju s jasnom idejom što žele postići u životu. Marko je zato bio idealan izbor za Tag Heuer friend of the brand jer već ovako mlad zna što želi. Ima jasne ciljeve za svoju nogometnu karijeru i učinit će sve da to postigne, jer trenutačno samo nebo mu je granica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!