OČARALA NA WIMBLEDONU

Male lekcije iz stila: Pippa Middleton pokazala kako se nose savršene ljetne haljine

15.07.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Zgodna Pippa Middleton, mlađa sestra omiljene vojvotkinje od Cambridgea, još otkad je bila djeveruša na vjenčanju svoje sestre privlači pozornost svojim stilom koji je elegantan, ali nikad dosadan

Lijepa brineta je i na nedavno održanom teniskom turniru u Wimbledonu pokazala fantastičan osjećaj za stil pojavivši se u nekoliko neodoljivih lepršavih haljina idealnih za ljetne vrućine.

Pippa uvijek bira krojeve koji laskaju njezinoj vitkoj figuri, koju je, baš poput svoje sestre, u rekordnom roku vratila nakon poroda.

  • +18
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šarmantna 35-godišnjakinja, koja se prije dvije godine udala za financijaša Jamesa Matthewsa i s kojim ima sinčića Arthura koji će u listopadu proslaviti godinu dana, velika je zaljubljenica u sport, osobito tenis.

Iako na Wimbledonu nikad ne nedostaje slavnih uzvanica, Pippa je očarala modne znalce u nekoliko fantastičnih ljetnih haljina koje su naglasile njezin besprijekoran struk te vitke noge.

Teško je reći koja joj je od kreacija bolje pristajala jer je na tribinama Wimbledona izgledala kao da je sišla s modne piste.

Modno usklađeni Pippa i brat James Middleton bili su među najzapaženijim slavnim uzvanicima plijeneći poglede. Pippa je izgledala za čistu peticu u ženstvenoj ružičastoj haljini s potpisom Stelle McCartney, čija je cijena vrtoglavih 6000 kuna, a cjelokupan stajling podignula je šeširom u istoj nijansi, elegantnom torbicom, natikačama na petu u boji kože i zlatnim brošem.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ružičasta haljina cvjetnog uzorka na kopčanje ukrašena volanima brenda Timo na nekome bi možda izgledala staromodno, ali Pippa ju je isfurala s puno stila začinivši look mladenačkom frizurom, trendi naočalama i cool sandalama na vezanje.

NAJBOLJE ODJEVENI

Ukrali sve poglede na Wimbledonu: Stajliš brat i sestra Middleton mogli bi davati lekcije iz stila

Pogledaj galeriju

Lijepa brineta izgledala je sjajno i u žutoj haljini na preklop sa sitnim uzorkom te s potpisom skandinavskog brenda Ganni, za kojim luduju poznate zaljubljenice u modu, ali i naše fashionistice poput Jelene Rozge i Ive Šarić.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pippa je zaokružila besprijekoran modni niz na Wimbledonu i cvjetnom haljinom s ukrasnim volanima umjesto rukava dizajnerice Anne Maso,n za koju je dobila bezbroj komplimenata, a ovaj je cool look upotpunila i šarmantnom frizurom te vječitim klasikom, sunčanim naočalama metalnih okvira Ray-Ban.