STIL ZA PETICU

Pippa Middleton očarala u haljini skandinavskog brenda koji obožavaju slavne ljepotice, ali i mnoge poznate Hrvatice

12.07.2019 u 19:09

Bionic
Reading

Mlađa sestra Kate Middleton baš poput svoje starije sestre, vojvotkinje od Cambridgea može se pohvaliti sjajnim modnim odabirima i zavidnom linijom koju je vrlo brzo vratila nakon poroda

Pippa je strastvena sportašica i velika zaljubljenica u tenis pa nije propustila uvijek zanimljive teniske dvoboje na Wimbledonu gdje joj je društvo pravio suprug, britanski financijaš James Matthews.

  • +10
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodni supružnici koji su u listopadu prvi puta postali roditelji dječačića Arthura plijenili su poglede u modno usklađenim kombinacijama.

  • +2
Ganni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dame su ove godine na Wimbledonu uglavnom nosile lepršave ljetne haljine poput poznatih ljepotica Suki Waterhouse i Daisy Lowe, a ovim trendsetericama pridružila se i Pippa Middleton.

Uvijek tip top sređena brineta zadivila je žutoj trendi wrap haljini za kojima luduju mnoge zaljubljenice koju je uparila s bijelim sandalama i mini torbicom. Sunčale naočale i mladenačka frizura zaokružili su ovo ljetno izdanje stajliš 35-godišnjakinje.

Njezin je suprug bio također vrlo u elegantnom odijelu sa žutom kravatom.

Radi se o kreaciji popularnog danskog brenda Ganni čije haljine obožavaju i mnoge slavne fashionistice poput Jessice Albe, Margot Robbie, Alexe Chung i Keire Knightley, ali i naše domaće ljepotice Iva Šarić, Olja Vori ili Jelena Rozga.

Ženstvene kreacije skandinavskog brenda Ganni koji su 2009. godine osnovali bračni par Ditte i Nicolaj Reffstrup u kratkom roku je osvojio svijet i opčinio trendseterice.