zanosna kolumbijka

Magnet za poglede: Sofia Vergara još je jednom svojim trbušnjacima ostavila sve bez riječi

03.08.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Gdje god i u kakvom god izdanju se pojavila, Sofia Vergara ne može proći nezapaženo, a kada objavi fotografiju u bikiniju tada društvene mreže gore. Ovoga puta pokazala je zavidnu figuru u nježno ružičastom bikiniju

Sofia Vergara poprilično je aktivna na aktivna na društvenim mrežama, a fanove tako nerijetko počasti fotografijom u kakvoj izazovnoj kombinaciji. Međutim, rijetko što može nadmašiti fotografiju na kojoj Sofia pozira u bikiniju. Zvijezda serija 'Moderna obitelj' uživa u ljetnim radostima, a pri tome doista izgleda sjajno, a za ovaj besprijekoran izgled bio je potreban ružičasti badić, ležerno raspuštena kosa te mobitel kojim je zabilježila selfie.

Fotografija je, očekivano, prikupila veliki broj lajkova i komentara, a mnogi su ostali zatečeni Sofijinim nevjerojatno oblikovanim trbušnjacima. 'Kako je moguće tako dobro izgledati,' napisala je jedna od korisnica popularne društvene mreže, a tajna Sofijinom besprijekornog izgleda krije se u redovitom odlaženju u teretanu.

Sofijina trenerica Jennifer Yates jednom prilikom je za časopis Marie Claire otkrila kako Sofia voli hodati po traci za trčanje s velikim nagibom, dok trčanje baš i ne preferira, a ponekad vježbu odradi na sobnom biciklu. Kako otkriva trenerica, 49-godišnja Sofia vježba pet do sedam dana u tjednu pri čemu dva puta tjedno rado vježbe za stražnjicu, a ostali dani podređeni su vježbama za gornji dio tijela i trbuh. Sofia također redovito izvodi plank vježbu, pogotovo pred sezonu crvenih tepiha jer takav oblik vježbe odlično oblikuje ruke i trbuh.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim s trenericom, Sofia redovito vježba i kod kuće Naime, u intervjuu za Women's Health otkrila je kako joj je njezin suprug Joe Manganiello izgradio vrlo lijepu teretanu u kući, tako da nemam opravdanja ne vježbati.