izgleda sjajno

Zanosna Sofia Vergara ima dobitnu modnu kombinaciju, a u njezin kombinezon zaljubit ćete se na prvi pogled

04.06.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara pažnju redovito plijeni zavodljivim modnim kombinacijama koje beskompromisno naglašavaju njezine obline, a ovoga puta oduševila je u intenzivno ružičastom kombinezonu koji je odjenula povodom gostovanja u emisiji 'The Ellen Degeneres Show'

Sofia Vergara teško može proći nezapaženo, a ovoga puta na set 'Ellen Degeneres Show' unijela je dašak jarke boje. Naime, zvijezda serije 'Moderna obitelji' za gostovanje u talk showu kod Ellen odjenula je neonsko ružičasti kombinezon te kako zbog boje tako i zbog laskavog kroja koji je naglasio njezinu siluetu, Sofia nije mogla proći nezapaženo. Dizajn odličnog kombinezona.

Praktičan i vrlo chic komad, kombinezon je savršena alternativa haljinama, a zaljubljenice u modu ove sezone ga posebno vole nositi. S laskavim učinkom na liniju i pažljivim naglašavanjem oblina, kombinezoni su modni komad s kojim je teško pogriješiti. Dizajn Sofijinog ružičastog kombinezona bez naramenica potpisuje Alex Perry, a cijena mu je nešto niža od 10 tisuća kuna.

  • +12
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Kombinezon je odlično naglasio Sofijinu vitku figuru, a tome su pridonijele i šire te vrlo duge nogavice koje su prikrivale cipele. Premda nije vidljivo kakve je cipele Sofia kombinirala uz kombinezon, lako je za pretpostaviti kako se i ovaj put radilo o njezinim omiljenim visokim platformama kojih se rijetko kada odriče.

Sofía Vergara Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Glumica i članica žirija u showu 'America’s Got Talent' upečatljivu modnu kombinaciju upotpunila je sjajnim lančićima, narukvicom te prstenjem.