NEOBIČNA GODIŠNJICA

Sofia Vergara zablistala u haljini cvjetnog uzorka, ali bez jednog manje blistavog detalja jednostavno ne ide

15.06.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Moderna obitelj', 48-godišnja Sofia Vergara, sa svojim je četiri godine mlađim suprugom uživala u vrhunskoj kuhinji popularnog japanskog restorana Nobu u Malibuu. Zgodni par večerom je proslavio neobičnu obljetnicu, za koju su se potrudili oko svog izgleda

Sofia je odjenula haljinu bez naramenica u živopisnim bojama koju potpisuje Veronica Beard. Cvjetnom uzorku svoje šarene haljine, lijepa glumica dodala je trendi zelenu kožnu torbicu s velikim zlatnim lancem.

Svoju modnu kombinaciju holivudska zvijezda rođena u Kolumbiji upotpunila je prstenjem, naušnicama i s nekoliko lančića i ogrlica, od kojih je jedna bila ukrašena velikim smaragdom koji se savršeno nadopunio na torbicu.

Ni ovoga puta nije moglo proći bez Vergari omiljene obuće s platforma potplatama, a za večeru sa svojim dragim odabrala je crne štikla platforme.

Svoj besprijekoran izgled lijepa Kolumbijka je poželjela pokazati svijetu, pa je ne uzdajući se u paparazze sama okinula selfie u ogledalu i podijelila ga na Instagram Storyju.

Joe Manganiello odlučio se za potpuno crnu kombinaciju hlača, kokšulje i sakoa, a jedini detalj koji nije bio u tamnim tonovima su čizme s uzorkom leoparda.

  • +9
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je objavila i zajednički selfie s romantične večere na svom Instagramu, uz koju otkriva da je povod izlaska sedma godišnjica njihovog prvog spoja.

Sofia i Joe su prvi put iziašli u ljeto 2014. godine, a za Božić te iste godine su se zaručili. Vjenčali su se manje od godinu dana kasnije, na svečanosti u Palm Beachu na Floridi u studenom 2015. godine.