BOX-SPRING KREVETI

Luksuz u vašoj spavaćoj sobi

26.11.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Ponekad odabir kreveta definira stil uređenja cijele spavaće sobe. Zahvaljujući luksuznom izgledu, box-spring kreveti postaju centar svakog prostora

Dizajn ovih kreveta spaja snažan vizualan dojam s visokokvalitetnim materijalima, a rezultat su kreveti koje će svatko poželjeti.

Box-spring kreveti su izrađeni od dva sloja madraca s opružnim ili džepićastim jezgrama. Svaki je sloj različite elastičnosti koji se međusobno nadopunjavaju te podupiru tijelo na najbolji način i osiguravaju zdravo i kvalitetno spavanje.

Dostupni u različitim dimenzijama i bojama, box-spring kreveti lako se kombiniraju s Priminim namještajem za spavaće sobe. Nježne puderaste ili jače i izražajnije boje tkanina i eko koža odgovaraju svim nijansama i drvenim dekorima programa spavaćih soba. Neka vaše spavaće sobe postanu vaše najdraže utočište - elegantne, funkcionalne, privlačne i romantične. Box-kreveti pružaju vrhunsku udobnost spavanja, a odabir ormara, komode i noćnih ormarića pomaže vam definirati stil uređenja.

Vrhunska udobnost spavanja

Stabilno postolje box–spring kreveta izrađena su od masivnog drva s ugrađenom Bonnell jezgrom koja osigurava maksimalnu potporu madracu. Na bazu kreveta je postavljen madrac s Bonnell jezgrom visine 14 cm, obložen plohama od poliuretanske i hladno lijevane Hipersoft pjene. Poliuretanska pjena je prozračna, higijenska i antialergijska, a Hipersoft pjenu odlikuje vrhunska točkasta elastičnost, čvrstoća i termosenzibilnost čime se postiže izuzetna udobnost. Zbog njihove visine, ustajanje iz kreveta znatno je olakšano. Svi kreveti dolaze u više dimenzija, a presvučeni su u razne boje tkanina i eko kože.

Novitet u Priminoj ponudi je moderni krevet Claudia čije impresivno isprepleteno uzglavlje privlači sve poglede. Ovisno o željama, odabirete madrac iz Primine bogate ponude kako biste postigli kombinaciju koja najbolje odgovara vašim navikama spavanja.

Primin program spavanja obuhvaća apsolutno sve što je potrebno za uređenje spavaće sobe i kvalitetan san. Obratite se Priminim stručnim prodajnim savjetnicima koji vas očekuju u čak 56 salona diljem Hrvatske.