TJEDNI HOROSKOP

Ljubavni i poslovni izazovi mučit će Rakove i Djevice, Lavovima stižu lijepi dani

04.12.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Djevicama bi odnos s partnerom mogao narušiti netko od članova obitelji, a Rakovi bi trebali pripaziti kome poklanjaju povjerenje. Zbog problema s koncentracijom Djevice bi trebale pažljivo isplanirati radne obveze, kao i Rakovi kojima radna energija neće biti na uobičajenoj razini. Osim ispunjenih očekivanja na ljubavnom planu, Lavovima će odlično ići i na onom poslovnom, a snažan imunitet štitit će ih od sezonskih bolesti

Ovnovi s gorkim ljubavnim iskustvom krenut će ispočetka i neopterećeni prošlošću uživati punim plućima u novoj ljubavi. Odlična koncentracija podržat će sve poslove i aktivnosti koje uključuju intelektualni rad, a izvrsno je vrijeme i za ulaganje u sebe i svoju naobrazbu.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će se sviđati ljudi snažnog karaktera i osobnosti, no ta bi se sličnost s njima samima pokazati preprekom u uspostavljanju dubljeg odnosa. Na poslu će se mnogo toga odvijati izvan vaše kontrole pa će vas okolnosti primorati da se više oslanjate na druge.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Blizancima su promjene na ljubavnom planu. U vaš će se odnos vratiti požuda i intenzivni osjećaji pa ćete se s partnerom malo svađati, a malo se strastveno miriti. Ne poklanjajte drugima olako svoje povjerenje. Netko tko je prema vama previše ljubazan mogao bi imati skrivene namjere.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi bi se trebali suzdržati od iznošenja detalja iz svog privatnog života jer bi netko mogao to zloupotrijebiti. Zbog niske radne energije, što bi moglo ukazivati na nisko željezo ili usporeni rad štitne žlijezde, pažljivo odredite koji su zadaci hitni i njima se posvetite.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veza koju će započeti Lavovi ispunit će sva očekivanja, a parove bi mogle iznenaditi novosti o dolasku prinove. Na poslu ćete uživati veliku popularnost pa će čak i nadređeni često tražiti vaše savjete. Osjećat ćete se izvrsno i zračiti optimizmom.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice ne bi smjele dozvoliti ih da mišljenje članova obitelji udalji od partnera. Mogući su problemi s koncentracijom pa više puta provjeravajte sve što radite. Brinut ćete se oko svake sitnice, što bi moglo dovesti do psihosomatskih smetnji. Počnite se baviti hobijem ili aktivnošću koja će vas opustiti.

  • +43
Poznate djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 

Pred Vagama su nove spoznaje i iskustva koja bi mogla na vas izvršiti velik utjecaj. Izlazite što više i družite se s ljudima. Poslovi i projekti iza kojih stoji mnogo truda i odricanja donijet će vam uspjeh, a povoljno je razdoblje i za učenje i polaganje važnih ispita.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će puno ulagati u materijalnu stranu veze, planirati useljenje u zajednički stan ili kupnju automobila. Budite oprezni i nemojte prihvatiti prvu ukazanu mogućnost. Dodatan posao koji nudi mogućnost dobre zarade iziskivat će mnogo vremena i truda pa dobro razmislite hoćete li mu se moći posvetiti.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Planetarni utjecaji pobrinut će se da Strijelcima ne nedostaje ljubavnih prilika, a na vama je da ih iskoristite. Neće vam nedostajati odvažnosti i poslovnog duha, no nije vrijeme za veće podvige. Moguć je kvar službenog mobitela ili laptopa pa se pobrinite da imate sačuvane sve važne podatke.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima su misli još uvijek usmjerene na bivšeg partnera pa nećete biti spremni na nova ljubavna iskustva. Zbog nedostatka volje i energije jedva ćete dočekati vikend da se malo odmorite, no nekima će hitna intervencija pokvariti planove o opuštanju.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će nova poznanstva sklapati na svakom koraku. Nekog tko će vam dati do znanja da želi nešto više, oklijevanjem ćete malo držati na vatri. Iako ćete imati koristi od veza i poznanstava, koncem tjedna netko na koga ste računali mogao bi vas ostaviti na cjedilu.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mišljenje okoline imat će velik utjecaj na poslovnu situaciju Riba i mogućnost napretka pa vam se savjetuje da se klonite konfliktnih situacija. Ni vi ni partner nećete pokazivati spremnost na komunikaciju, što bi se u kombinaciji s obostranom zauzetošću moglo pokazati problematičnim.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia