ASTRO PROFILI

Koji horoskopski znakovi uče s lakoćom, a kojima je to pravo mučenje

30.09.2017 u 07:34

Bionic
Reading

Školska se godina zahuktala i više nema skrivanja od obaveza. Posavjetujte se sa zvijezdama i utvrdite koje su vaše jake i slabe točke u pogledu učenja

Vatreni znakovi

Ovan

Vama je motivacija sve. Brzo se zapalite za novo gradivo, ali se brzo hladite i jedva čekate nešto još novije. Naročito vam teško padaju ponavljanja. Nastojite brzo odraditi obaveze, no pripazite da zbog nestrpljivosti ne previdite važne pojedinosti.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

Najviše vam odgovara učiti na glas i pritom se kretati jer vas mirno sjedenje uspavljuje. Ako učite s kolegama, obično ste vi na čelu 'radne grupe'. Ne zaboravite na predavanjima biti tihi jer biste mogli propustiti važne informacije.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Motivacija i odgovornost snažno vam osciliraju. Vrlo ste znatiželjni i imate nevjerojatnu žeđ za znanjem, ali još veću strast prema zabavi pa ćete vrlo često odugovlačiti s učenjem. Najbolje učite sami, uz česte stanke.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zemljani znakovi

Bik

Praktični ste i najviše volite usvajati gradivo koje uistinu možete koristiti u stvarnom životu. Uživate u čitanju udžbenika i dobro pamtite, ali se dugo pripremate i zagrijavate prije nego što se uspijete zadubiti u učenje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica

Vrlo ste organizirani i učinkoviti pa su flomasteri za podcrtavanje i brojne mape i teke vaši najbolji prijatelji. Na predavanjima ste fokusirani i pedantno vodite bilješke. Najlakše učite u jednostavnom i potpuno urednom prostoru.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Ambiciozni ste i odgovorni pa svladavate i gradivo koje vas ne zanima. Draže vam je stisnuti zube i odmah ispuniti obaveze nego riskirati popravne. Učenje u pravilnom ritmu, pomalo svaki dan, bolje vam odgovara od kampanjskog stila.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zračni znakovi

Blizanci

Brzo shvaćate i dobro pamtite, no jako vas je lako dekoncentrirati pa u sekundi možete prijeći od knjige do igrice na računalu. Zaboravite na multitasking i radije pravite česte pauze ako ne možete dugo održati pozornost.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Volite znati pomalo o svakom školskom predmetu, no skloni ste lagodnom životu i odgađanju obaveza. Budući da ste izrazito društven tip, najviše vam odgovara učenje u grupi. Izaberite stroge i disciplinirane kolege koji će se brinuti za to da vam pažnja ne odluta.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak

U nekim predmetima blistate, dok se u drugima jedva provlačite. Svojeglavi ste i iskreno mrzite ono što vas ne zanima, ali vam talent i snalažljivost pomažu da svladate i to. Učite po svojim pravilima koja druge zbunjuju, ali vama začudo najbolje odgovaraju.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodeni znakovi

Rak

Budući da imate izvanredno dugoročno pamćenje, pazite na satu i sve uredno bilježite pa ćete upola skratiti vrijeme kućnog učenja. Vaša koncentracija jako ovisi o duševnom miru pa vas ljubavni ili obiteljski problemi mogu izbaciti iz takta.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpion

Upijate podatke kao spužva i sposobni ste svladati bilo koje gradivo pod uvjetom da imate volje za to. Najjače vas motivira približavanje termina ispitivanja ili testiranja. Kad osjetite da vam gori pod petama, donosite čvrstu odluku i danonoćno učite za željenu ocjenu.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Često sanjarite i na predavanjima i tijekom učenja kod kuće. Najlakše se fokusirate na predmete koji uključuju kreativnost poput jezika, umjetnosti i glazbenog. Netko bi vam trebao pomagati da ostanete usmjereni na cilj, ali bez grubosti i nametanja vojničke discipline.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia