MORska moda

Ljeto još uvijek nije gotovo, a stajling atraktivne brinete sa zagrebačke špice to najbolje dokazuje

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 13.09.2021 17:17
  • Objavljeno 13.09.2021 u 17:13
tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen na zagrebačkoj špici redovito rezultira modnim šarenilom. I dok su pojedine dame mislima i stajlinzima još uvijek u ljetnoj sezoni, pojedine naveliko dokazuju svoju spremnost za hladne mjesece u godini

Ljetni komadi poput lepršavih haljina i otvorene sandale postepeno gube na dominaciji kada je riječ o stajlinzima stajliš prolaznica sa zagrebačke špice. Ipak, da je ljeto još uvijek aktualno na poseban način dala je do znanja jedna atraktivna brineta.

Umjesto prugica koje su postale sinonimom morskog stila odijevanja, isti je naglasila kombinacijom visokih, mornarsko plavih hlača s detaljem zlatnih gumba, a kako bi morski dojam bio potpun poslužila je crvena, ležerno svezana košulja sa uzorkom na morske zvijezde i sidra.

Košulja za kakvu se odlučila atraktivna brineta sa zagrebačke špice, kao i slični modni komadi s podvodnim motivima, glavno su obilježje takozvanog mermaidcore stila odijevanja, a koji je upravo ovoga ljeta slovio za veliki modni hit.

Svoju modnu priču morske tematike, uspješno je zaokružila dodatkom torbice u efektnoj boji žute, dok su duge nogavice hlača na trenutke otkrivale crvene sandale s tankim remečnićima.

  • +6
  • +3

Ulična moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz