ŠIRE POZITIVU

Najveći dobrotvori: Ovo su horoskopski znakovi na čije se milosrđe uvijek možete osloniti

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 24.05.2020 08:09
  • Objavljeno 24.05.2020 u 08:09
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Ima mnogo načina činjenja dobra, od doniranja u dobrotvorne svrhe i volontiranja u humanitarnim udrugama, do pružanja usluga, prikupljanja sredstava za plemeniti cilj ili širenja svijesti o nekom javnosti manje poznatom problemu

Ribe

One su hodajući senzori za tuđu patnju. Ne prave razliku između bližnjih i neznanih, nego pomažu svakome na koga naiđu, ako imaju načina. Neke su Ribe toliko motivirane za činjenje dobra da će pomoći i onima koji ne zaslužuju, naivno vjerujući da svatko može postati bolji. Rado stavljaju na raspolaganje svoje umjetničke talente pa će održati besplatan nastup u bolnici ili prodati svoje platno ili kip na humanitarnoj dražbi.

  • +3

Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rak

Rođeni u ovom znaku ne bi si oprostio da ne udijeli u dobrotvorne svrhe ako je u mogućnosti. No, on je ponajviše opsjednut dobrobiti bližnjih, za koje je voljan žrtvovati se. Obasipa ih brigom koja ponekog od njih može i smetati. Ako nema obitelji i bliskih prijatelja, okrenut će se davanju nepoznatim ugroženim pripadnicima društva i dijeliti namirnice i odjeću potrebitima.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vodenjak

Za razliku od Raka, Vodenjaku je draže darivati organizacijama, računajući da će one pravedno podijeliti donaciju potrebitima. Surađuje s dobrotvornim udrugama širokog spektra koje djeluju u korist ljudi, životinja i prirode. Pomalo ravnodušan prema pojedincima iz svoje okoline, najradije bi iz temelja promijenio društvo i ustrojio ga tako da se njegove institucije automatski brinu o siromašnima, starima i bolesnima.

  • +24
  • +21

Michael Jordan je Vodenjak, rođen je 17. veljače 1963.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ostali humanitarci

Djevica: Pomagat će udrugama organizacijski i popravcima. Odgajat će djecu s posebnim potrebama. Udomit će najviše životinja.

Blizanci: Vrlo su aktivni i pokretljivi. Jurit će s mjesta na mjesto, skupljati potpise za peticije i povlačiti utjecajne za rukav tražeći ih donaciju.

  • +7
  • +4

Sestre Mary-Kate i Ashley Olsen su Blizanci, rođene su 13. lipnja 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: GG / Backgrid USA / Profimedia

Vaga: Radit će na donošenju zakona koji bi štitili ugrožene skupine i pravednije rješavali društvene probleme.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!