RENATA SOPEK:

Liniju održavam s puno vježbanja i ribe

28.07.2010 u 07:42

Bionic
Reading

Seksi voditeljica Renata Sopek potkraj kolovoza okušat će se u prvoj glumačkoj ulozi u humorističnoj seriji 'Instruktor' u kojoj je dobila epizodnu ulogu

'Upoznata sam sa scenarijem, ali ne smijem otkriti detalje. Meni će to isto biti iznenađenje, jer ne znam točno što me očekuje na setu. Pa neće to biti gluma za Oscara, to je epizodna uloga, ali vjerujem da ću se dobro snaći', kaže voditeljica za Večernji list. Renata se odmara kod prijateljice u okolici Zadra, a uskoro će nastaviti ljetovanje sa zaručnikom Sergejem Bijelićem.

Ljeti Renata uživa u laganoj hrani, a riba je obvezno na jelovniku. 'Volim ribu, no moj dragi nije baš vješt u pripremanju ribe na gradelama pa tu malo šteka. Bolji je u degustiranju nego u pripravljanju hrane. No ja pripadam klasi 'vječiti optimist' i zato sam uvjerena da će on uskoro briljirati na tom području', kaže Renata, koja ni za godišnjeg odmora ne zaboravlja na vježbanje.

'Dva-tri puta tjedno odlazim u teretanu, a kad sam na odmoru, redovito i trčim. To je jedini način da se tijelo održi u formi', naglasila je Renata u Večernjem listu.