U CENTRU PAŽNJE

Lijepa jordanska kraljica ovim je elegantnim stajlingom sve prisutne bacila u drugi plan

31.03.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Kralj Abdulah II. i kraljica Rania od Jordana doputovali su u Italiju, gdje je kralju uručena nagrada nagrada za mir. Iako je kralj Abdulah trebao biti u prvom planu, zvijezda dana bila je lijepa kraljica Rania, koja je svojom ljepotom, gracioznošću i elegancijom zasjenila sve prisutne moćnike

Kralj Abdulah II. i kraljica Rania od Jordana posjetili su baziliku svetog Franje Asiškog u Italiji, gdje je kralju uručena 'Svjetiljka mira sv. Franje' za svoje zalaganje i doprinos miru u svijetu. Jordanskom kralju nagradu je uručio kustos franjevačkog samostana u Asizu, fra Mauro Gambetti, a svečanosti je prisustvovala i prošlogodišnja dobitnica, njemačka kancelarka Angela Merkel te talijanski premijer Giuseppe Conte.

48-godišnja kraljica plijenila je pažnju u elegantnom sivom kompletu od prošarane vune, sastavljenom od midi suknje 'A' kroja i kratke jaknice, zbog koje je lijepa kraljica izgledala poput prave dame. Cjelokupan stajling Rania je začinila nježno plavim modnim dodacima koji su se savršeno uklopili - okruglom torbicom od krokodilske kože s potpisom modne kuće Louis Vuitton i salonkama s debelom petom s potpisom brenda Salvatore Ferragamo.

  • +8
Kraljica Rania u društvu kralja Abdulaha II. i Angele Merkel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kompletan look kraljica je začinila tek decentnim naušnicama, a najljepši ukras bila je njezina bujna kestenjasta kosa, koja je s godinama postala kraljičin zaštitni znak. Gotovo uvijek Rania kosu fenira kako bi postigla voluminozne valove, a ovog puta je kosu s lica sklonila pomoću rastezljivog rajfa, koji je do izražaja doveo njezinu prirodnu ljepotu.