MODNI DVOBOJ

Jordanska kraljica u crnoj koži s lakoćom zasjenila Brigitte Macron

30.03.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Brigitte Macron posljednjih dana marljivo obnaša dužnosti prve dame Francuske, a uz supruga Emmanuela Macrona u Elizejskoj palači u Parizu ovoga je puta imala priliku svečano ugostiti jordansku kraljicu Raniu uz supruga, kralja Abdulaha II.

Nakon posjeta Italiji gdje mu je dodijeljena nagrada 'Lamp of Peace' za napore u promicanju ljudskih prava i mira na Bliskom istoku, jordanski kralj Abdulah II. uz suprugu Raniu zaputio se do Francuske gdje ih je u pariškoj Elizejskoj palači dočekao predsjednički par Macron.

U ulozi domaćice jordanskom kraljevskom paru, 65- godišnja Brigitte Macron formalno izdanje ovoga je puta kreirala elegantnim modelom haljine u omiljenoj tamno plavoj boji, a spomenuta kreacija najviše se isticala detaljem drapirane tkanine na poprsju s dodatkom gumba.

I ovoga puta za haljinu prve dame Francuske zaslužan je njezin omiljeni brend Louis Vuitton dok je cjelokupno izdanje kompletirala parom stiletto cipela od brušene kože koje su nijansom u potpunosti odgovarale odabiru haljine.

Vjerna svom stilu koji najčešće uključuje odjevne komade koji naglašavaju noge, prva dama Francuske Brigitte Macron ovoga puta ostala je u sjeni jordanske kraljice Ranie koja je u parišku Elizejsku palaču kročila u odvažnom, crnom izdanju.

  • +7
Brigitte Macron i jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput španjolske kraljice Letizie, ni jordanska kraljica Rania se ne libi prošetati u koži od glave do pete dokazujući da kraljevska mode može biti itekako opuštena i zabavna. Na svečanom susretu s Macronovima, kraljica Rania tako je osvanula u kombinaciji plisirane suknje s čipkastom podstavom koju je parirala s visokorezanom, strukiranom jaknom u službi košulje.

Kombinaciju od crne kože, lijepa jordanska kraljica uspjela je dodatno naglasiti odabirom lakiranih salonki i ručnom torbicom s efektnim detaljem srebrnog lokota.