LILITH by KATARINA BABAN

Lijepa glumica drastično promijenila imidž i predstavila novu mini kolekciju

13.04.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Glumica Katarina Baban, publici najpoznatija kao Ana iz serije 'Zlatni dvori' te kao natjecateljica u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', predstavila je svoju najnoviju mini kolekciju ispunjenu ženstvenim kreacijama, a za potrebe snimanja kampanje, plavokosa glumica drastično je promijenila imidž, no samo na kratko

S crnom perikom na glavi, odjevena u odjeću vlastitog potpisa Lilith, Katarina Baban je na ulicama Zagreba snimila kampanju za novu mini kolekciju koja će uskoro biti dostupna u zagrebačkom showroomu. Čipka, vedre boje te ženstvene haljine i suknje ono je što je najbolje opisuje lijepu glumicu, ali i njezine dosadašnje kolekcije.

  • +3
Pastelna i lepršava zima Lilith by Katarina Baban Izvor: Promo fotografije / Autor: Joanna

Za razliku od zimske kolekcije u kojoj su prevladavale pastelne boje i čipka, ovog puta glumica i dizajnerica predstavila je posve drugačiju kolekciju u kojoj do izražaja dolazi ženska ljepota i seksepil, a naglasak je na kreacijama koje slave obline, zavodljivoj crvenoj i moćnoj zlatnoj boji, vintage inspiriranim resicama i elegantnom tvidu.

'Proljetna Lilith mini kolekcija slavi moćnu ženu koja se ne boji istaknuti svoju ženstvenost i snagu. Strast joj je jedna od vrijednosti koja ju vodi kroz život te to pokazuje i svojim modnim odabirima', izjavila je Katarina Baban, koja je strast prema šivanju naslijedila od majke.

  • +9
Lilith by Katarina Baban mini kolekcija za proljeće 2018. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lijepa glumica oduvijek je gajila ljubav prema modi, a prije dvije godine odlučila je osnovati vlastiti modni brend Lilith by Katarina Baban koji privlači sve više obožavateljica. Sve o njezinom modnom putu i stilu pročitajte ovdje.