SHOW KREĆE

Evo kako će izgledati prve transformacije u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

16.03.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Ove nedjelje na Novoj TV kreće zabava, smijeh i predstavljanje sjajnih osmero kandidata nove sezone 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osim nastupa Maje Bajamić, Damira Poljičaka, Katarine Baban, Davora Dretara, Matka Knešaureka, Paole Valić Bekić, Ane Vilenice i Amela Ćurića, prva emisija donosi i nastup pobjednika prethodne četiri sezone showa. Može li ih itko nadmašiti, saznat ćemo kroz narednih 13 emisija popularnog showa

Žestoke pripreme za prvu emisiju su već iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove. Prva transformacija u kojoj će se okušati Maja Bajamić je ona u legendarnu Arethu Franklin. Glumac Damir Poljičak ima želju u showu ispolirati pjevačke sposobnosti, a za prvu emisiju vježbao je za nastup i transformaciju u pjevačicu Amii Stewart. Izvest će njen veliki hit Knock on wood.

Katarina Baban misli da je bolja u pjevanju nego u plesu, a kako će se snaći u Shakirnim cipelama saznat ćemo već u prvoj emisiji showa. U prethodnim sezonama showa u Shakiru su se transformirale Andrea Andrassy, Renata Sabljak, Lana Jurčević i Nives Celzijus. Katarina će izvesti pjesmu 'Chantaje'. Na binu popularnog showa stat će i ove sezone ekstravagantna Lady Gaga, i to zahvaljujući glumici Ani Vilenica.

Davor Dretar Drele dobio je ulogu Mile Kekina, a glumac Matko Knešaurek odmah u prvoj epizodi ulazi u visoke potpetice kao Beyonce. Transformaciju u drugi spol ima i Paola Valić Bekić koja će biti Željko Bebek, a Amel Ćurić postat će Massimo.

  • +3
Prva emisija TLZP-a osme sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo