TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Maja kao Aretha razvalila i odnijela prvu pobjedu! Katarina kao Shakira zavela žiri

18.03.2018 u 22:35

Bionic
Reading

Pred gledateljima je još jedna sezona najgledanijeg zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. U petom izdanju emisije osmero kandidata kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende

Osim nastupa Maje Bajamić, Damira Poljičaka, Katarine Baban, Davora Dretara, Matka Knešaureka, Paole Valić Bekić, Ane Vilenice i Amela Ćurića, prva emisija donijela je i nastup pobjednika prethodne četiri sezone showa. Može li ih itko nadmašiti, saznat ćemo kroz narednih 13 emisija popularnog showa.

  • +3
Prva emisija TLZP-a pete sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Najveće iznenađenje pete sezone uslijedilo je nakon uvodne, spektakularne točke bivših natjecatelja, odnosno svih dosadašnjih pobjednika showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nakon što smo Nives Celzijus, Damira Kedžu, Sašu Lozara i Marija Petrekovića vidjeli u sjajnim transformacijama i uživali u njihovom uvodnom zajedničkom nastupu u kojem su bili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, oni su zauzeli svoje pozicije za stolom žirija.

Davor Dretar Drele probio je led prvim nastupom u showu, a izvedbom 'Svijet glamura' od Hladnog piva te izazvao raznolike reakcije.

Kao Beyonce se, nakon Maria Petrekovića, Lane Jurčević i Saše Lozara u prethodnim sezonama, okušao i glumac Matko Knešaurek.

Maja Bajamić je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju u Arethu Franklin, a pjesmom 'Think' s lakoćom nas je osvojila.

'Ovo je bilo moćno!' – izjavljivali su članovi žirija koje je Maja ostavila pod velikim dojmom. Saša je nakon nastupa izjavio da je čak i malo tužan, ali to samo zato jer smatra Majin nastup bolji od njegovog kad je on bio natjecatelj.

Paola Valić Bekić izvela je hit Bijelog dugmeta 'Ne spavaj mala moja'. Nives Celzijus pohvalila je Paolu: 'Nedostajala si mi sve ove godine na sceni.'

U Massima je bio transformiran Amel Ćurić. 'Imao si odlične Massimove krikove. Budi zadovoljan, bilo je jako jako dobro', kazao je Saša Lozar.

'Vokalno si ga skinuo super. Kad sam zažmirio čuo sam njega. Volio bi da je bilo malo više one Massimove fluidnosti. I dalje mi je Luka Bulić primjer najbolje imitacije Massima, ali ovo je bilo jako blizu', iskren je bio Kedžo.

Nastup Katarine Baban kao Shakire nije ostavio nikoga ravnodušnim.

'Šok! Bila si odlična. Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi. To je to.', komentirao je Saša. 'Plijenila si pažnju, bila si divna, dozirala si tu knedlu koja ona ima i to baš kvalitetno. Bila si puno bolja Shakira od mene, bila si seksi', rekla je Nives.

Damir Poljičak nastupio je kao Amii Stewart. 'Što si ti učinio od sebe moj Damire', kazao je voditelj Mešin i nasmijao publiku. 'Meni je bilo presavršeno u svim segmentima', rekla je Nives.

Osma po redu nastupila je glumica Ana Vilenica i to kao Lady Gaga. 'Koreografski mi je bilo super, no volio bih da sam čuo više Lady Gage u boji glasa', komentirao je Kedžo.

Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode.

Bila je to iznimno zahtjevna transformacija, a Maja je njome osvojila žiri, ali i pojedine kolege koji su je nagradili dodatnim bodovima. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi 'Ljubav na djelu' iz Zagreba.

Više o TLZP-u pročitajte na ovom linku.