PLANETARNA KRETANJA U KOLOVOZU

Lavlja vatra ulijeva hrabrost i potiče na akciju: Najviše će to osjetiti Strijelci, Lavovi, Ovnovi, Vage i Vodenjaci

03.08.2019 u 15:03

Bionic
Reading

Kolovoz počinje uz upaljeno zeleno svjetlo jer je Merkur krenuo direktno, a mlad Mjesec u Lavu otvorio vrata novih mogućnosti. Iako je mlađak prošao 1. kolovoza, njegov će utjecaj biti jak cijelog vikenda, a najjače će ga osjetiti rođeni pet dana prije i poslije 31. srpnja, 31. listopada, 28. veljače i 30. travnja, to jest krajem prve dekade Lava, Škorpiona, Vodenjaka i Bika

Sunce, Mjesec, Venera i Mars nalaze se u Lavu, a 11. kolovoza pridružuje im se i Merkur, povratnik u ovaj znak nakon duge retrogradacije u Raku. Srdačna, živahna i poduzetna lavlja energija potaknut će mnoge pasivce da preuzmu inicijativu i naprave značajne pomake. Početak Jupiterova direktnog kretanja ulit će dodatnu dozu optimizma i gurnuti u akciju pripadnike svih znakova, a osobito Strijelca, Lava, Ovna, Vage i Vodenjaka.

Pun Mjesec u četvrtak 15. kolovoza dat će novi zamah onima koji nastoje ostvariti neki projekt, bio on poslovne, bio privatne prirode. Tko se susretne s klopkom ili preprekom, ljuto će se obrušiti na nju jer lavlja energija ne trpi sputavanje. No borbenost ne jamči uspjeh, što se u ovom slučaju najviše tiče Bikova, Škorpiona i Vodenjaka rođenih u trećoj dekadi.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevica preuzima vlast

Sredinom mjeseca astrološki će se naglasak seliti s vatre na zemlju, no taj će prijelaz biti postepen pa će mu se većina znakova uspješno prilagoditi. U petak 23. kolovoza Sunce ulazi u zemljanu Djevicu pripremajući pozornicu za skori povratak radu i obrazovanju. Prema kraju mjeseca Djevica će preuzeti potpunu vlast jer će se u njoj okupiti Sunce, Merkur, Venera i Mars.

Vrhunac će nastupiti 30. kolovoza, kad mladi Mjesec u Djevici zamrači nebo. Takav će planetarni raspored postaviti obaveze u središte zanimanja i olakšati uspjeh marljivim, temeljitim i odgovornim pojedincima. Najpovlašteniji znakovi treće dekade kolovoza bit će Jarac, Bik, Djevica, Rak i Škorpion.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia