BORBA ZA PET MINUTA SLAVE

Venera u Lavu tjera na eksponiranje, lov na tuđu pažnju i izraženije šefovanje

27.07.2019 u 08:03

Bionic
Reading

Na radost Lavova, Ovnova, Strijelaca, Blizanaca i Vaga, planet ljubavi i estetike Venera 27. srpnja ulazi u Lava, u kojem će stanovati do 21. kolovoza. Njen će utjecaj ove godine biti osobito vruć jer će ga potencirati Sunce, Mars i Merkur, koji su također u Lavu

Dok putuje ovim kraljevskim znakom, Venera je u naglašeno šarmantnom i teatralnom izdanju. Čak i ako ste inače skromni i umjereni, mogli biste dobiti iznenadan poriv za razmetanjem i zauzimanjem pozornice. Kojem god znaku pripadali, bit ćete skloniji ukrašavati se i pohoditi okupljališta snobova.

Maksimalno ćete se eksponirati da biste dobili svojih pet minuta slave. Uočite li uključenu kameru, nastojat ćete se ubaciti u kadar. Važna će svakodnevna stavka biti izražavanje misli i emocija, što podrazumijeva pjevanje, plesanje, sviranje, glumu, tulumarenje, koketiranje i štošta drugo.

Od susreta do akcije u tren oka

Društvena okupljanja bit će obilježena bukom i pokretom, dok će smislena konverzacija biti svedena na minimum. Malo će se prisutnih suzdržavati od alkohola. Tko se bude držao po strani, ostat će nevidljiv, što ne mora biti loše ako vam takav status odgovara.

Za ljubavnike, ovo je razdoblje pogodno za romantične izlaske, slatkorječive izjave i uručivanje vrijednih darova. Bit ćete srdačniji i odvažniji nego obično pa ćete spontano iskazivati naklonost onima koji vam se sviđaju. Ako par osjeti međusobnu privlačnost, brzo će pristupiti tjelesnom zbližavanju.

Oni koji po prirodi vole šefovati bit će još gori pod lavljim utjecajem. Imate li posla s nekim takvim, očekujte da će dijeliti naredbe, nestrpljivo čekati njihovo ispunjenje i urlati na podređene ako im ne udovolje. Ne želite li biti žrtva, morat ćete povući granicu, odbijati zahtjeve i osigurati svoj intimni prostor.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia