NOVO PRIZNANJE

L'Oreal niže nagrade za etičko poslovanje

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.05.2011 16:16
  • Objavljeno 18.05.2011 u 16:16
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Na 10. poslovnom kongresu o održivom razvoju Etička korporacija (Ethical Corporation) odala je priznanje L'Orealu, svjetskom kozmetičkom lideru, zbog njegovog inovativnog izvještavanja o održivom razvoju. Etička korporacija je organizacija koja promovira raspravu o korporativnoj socijalnoj odgovornosti

L'Oreal se čvrsto obvezao održivom rastu i demonstriranju mjerljivog napretka u održivom razvoju. Ova nagrada je priznanje sposobnosti L'Oreal Grupe da

komunicira svoje uspjehe na području održivog razvoja.

'Ova nagrada odaje priznanje predanosti L'Orealovih zaposlenika i strategiji koju je L'Oreal započeo primjenjivati prije dvije godine', naglašava Francis Quinn, direktor L'Orealovog odjela održivog razvoja.

L'Oreal, svjetska vodeća kozmetička kompanija već se stotinu godina diljem svijeta brine o svim oblicima ljepote te donosi portfelj od 23 međunarodna branda. Prodaja je u 2010. godini dosegla 19,5 milijardi eura, L'Oreal je prisutan u 130 zemalja i zapošljava 66.600 ljudi. Što se tiče održivog razvoja, Corporate Knights, globalna mreža odgovornog investiranja, uvrstila je L'Oreal u 2011. godini na listu 100 globalno društveno najodgovornijih kompanija na svijetu (100 Most Sustainable Corportations). L'Oreal je primio ovo odlikovanje već četvrtu godinu zaredom.

Ethnical Corporation Institute je rasadnik ideja osnovan 2006. godine. Izrađuje izvješća, ima savjetodavnu ulogu i organizira radionice na rastućem području korporativne odgovornosti. Korporacija Ethical Corporation je nezavisni izdavač i organizator konferencija koji je osnovan 2001. godine kako bi potaknuo raspravu o korporativnoj društvenoj odgovornosti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi