POZDRAVILA PRINOVU

Kylie Minogue postala teta

07.07.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Australska pjevačica Danii Minogue rodila je sinčića Ethana Edwarda Smitha te je preko društvene mreže Twitter zamolila obožavatelje da poštuju njezinu privatnost u narednim mjesecima

Pjevačica Danii Minogue rodila je sinčića Ethana Edwarda Smitha u bolnici u Melbourneu. Danii ima 39 godina, a njoj i njezinom suprugu Krisu Smithu to je prvo dijete: već su izjavili da su 'oduševljeni prinovom'. Malenom Ethanu razveselila se i njezina starija sestra, australska pop diva Kylie Minogue, koja, iako je u vezi s manekenom Andresom Velencoseom Segurom, još uvijek ne planira imati djecu. Daniin glasnogovornik potvrdio je sretnu vijest preko društvene mreže Twitter

'Mama i beba su jako dobro, a tata je neizmjerno ponosan. Zamolili bismo obožavatelje da im ipak u narednim mjesecima osiguraju privatnost da se što bolje prilagode zahtjevima roditeljstva', napisao je.

Ranije ove godine, pjevačica je izjavila da nikad nije pomišljala na majčinstvo prije nego što je upoznala svog 'prekrasnog supruga', koji je bivši ragbijaš.

'On je tako nježan, obziran, muževan i brine se za mene. Htio je da imamo dijete već na samom početku veze budući da obožava klince', nahvalila je supruga u intervjuu u travnju. Možda se i njezina starija i popularnija sestra, koja je nedavno navršila 42 godine, predomisli u vezi majčinstva.