PRAVA INSPIRACIJA

Kraljica sportskog chica: Uvijek je sjajno odjevena, a ovo je tajna njezinog fantastičnog stila

18.06.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Španjolska blogerica Carmen Gimeno velika je modna inspiracija, a svaki njezin stajling odiše posebnošću te na najbolji način kombinira mladenačku razigranost i ženstvenost

Carmen doista širi dobre vibre svojim cool stajlinzima. Osim što bira komade koji doista laskaju njezinoj frizuri, modna blogerica ne boji se ni eksperimentirati s bojama pa s nevjerojatnom lakoćom vedre nijanse uklapa u svoje ženstvene stajlinge koji garantirano 'skidaju' godine.

Cool Španjolka u stanju je isfurati i kombinacije koje bi se tek rijetki usudili nositi poput suknji od tila s glomaznim tenisicama ili lepršavih haljina koje ističu najbolje adute.

Inspirativna Španjolka koja kao da je rođena s dobrim stilom je zbilja modna vladarica od koje možemo puno toga naučiti o modi.

Najstajliš 'plus pedeset' influencerica izgleda senzacionalno što god da odjene, a njezin je Instagram profil prepun fantastičnih komada koji pršte dobrim stilom.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Carmen je ponovno svoje brojne obožavatelje oduševila s još nekoliko odličnih outfita koji uključuju njezine omiljene komade - suknje ili haljine koje nepogrješivo kombinira s tenisicama.

Još jedan šarmantni stajling za koji je ova cool Španjolka dobila bezbroj komplimenata, pokazao je kako modne trendove jako dobro poznaje, no nosi ih na prepoznatljiv način.

Zgodna Španjolka sve je očarala kombinacijom ženstvene haljine ukrašene engleskim vezom s potpisom H&M čija je cijena sasvim pristupačnih oko 300 kuna pa je jedne od najpoželjnijih tenisica ove sezone, legendarne starke odnosno All Star Converse uparila s maksi suknjom u efektnoj boji ružičaste i bijelom košuljom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#zara #zaraoutfit #over50style

Objavu dijeli Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Carmen je ovaj cool look upotpunila velikim remenom i trendi torbicom u kombinaciji kože i pruća.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#zara #zaraoutfit #over50style

Objavu dijeli Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)