VRUĆI TREND

Bikiniji po uzoru na morsku sirenu novi su ljetni hit koji dominira Instagramom

18.06.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Svake sezone pojedini modni trendovi zahvaljujući neupitnom utjecaju društvenih mreža poput Instagrama uspijevaju postati viralni, a kada je riječ o kupaćim kostimima ove sezone sve se vrti oko zavodljivih modela po uzoru na one kakve nosi lik morske sirene

Takozvani mermaid bikini trend zavladao je Instagramom, a njegovom predstavnicom smatra se indonezijski brend bikinija Isa Boulder. On se prvenstveno odnosi na dizajn bikini topova i košarica kupaćih kostima s nabranom tkaninom zbog čega neodoljivo podsjećaju na velike školjke koje srateški prekrivaju obline lika morske sirene.

Navedeni trend dodatno se veže na već postojeći trend bikinija i kupaćih kostima s dodatkom žice u gornjem dijelu, no u odnosu na takve modele mermaid inačice uspijevaju u potpunosti obgrliti grudi, a žica ne služi isključivo kao sustav podrške.

Isa Boulder kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz prethodno spomenuti brend indonezijski brend Isa Boulder, talijanski brend kupaćih kostima Fisch jedan je od glavnih predvodnika ovog novoga trenda u svijetu odjeće namijenjene uživanju na plaži ili bazenu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@isaboulder 🖤

Objavu dijeli Hanna Mw (@hannamw)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Metallics

Objavu dijeli Arabella London (@arabellalondon)