HIT ODJEĆA

Svi su poludjeli za ovim udobnim i praktičnim ljetnim komadom koji je savršen kad krenu vrućine

18.06.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Kombinezoni su, osobito ako su od prozračnih, prirodnih tkanina, idealan ljetni komad odjeće, a trendseterice ih posljednjih nekoliko sezona obožavaju nositi i na crvenom tepihu

Ako niste ljubiteljica haljina, a ljeti izbjegavate nositi traperice, zasigurno nije baš lako pronaći savršenu alternativu.

Kombinezoni su se unazad nekoliko godina pojavili na modnoj sceni te sudeći prema novootkrivenoj popularnosti neće se samo tako lako nestati.

To potvrđuje i najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst, prema kojoj je potraga za kombinezonima u porastu oko 29 posto iz tjedna u tjedan, a najtraženiji oni od lana ili kratke varijante od trapera. Osim toga, raste popularnost i neodoljivim haljinama na tregere koje pouzdano 'skidaju' godine pa vjerujemo da ćemo ovoga ljeta često viđati ljepotice na gradskim ulicama u ovom cool komadu.

  • +13
Kombinezoni na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako obično dolazi u kombinaciji s dugim ili nešto kraćim 3/4 varijantama, u posljednje vrijeme raste popularnost i modelima s kraćim hlačicama.

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trendseterice poput Alessandre Ambrosio, Kendall Jenner, Ashley Roberts ili Eize Gonzalez entuzijastično su prihvatile ovaj hit komad koji je osobito poželjan i ljeti jer smo se u jednom potezu riješili mučnog kombiniranja odjeće, a odlično je rješenje za zaljubljenice u modu koje se ne vide u ljetnim haljinama ili suknjama.

Velika ljubiteljica svih varijanti kombinezona je brazilska manekenka Alessandra Ambrosio koja doista ima impresivnu kolekciju ovog poželjnog modnog komada - od onih od lana pa do kratkih kombinezona. Pa ako ste ovih dana u potrazi za osvježenjem ljetne garderobe, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite, baš poput slavne brinete za varijante od prirodnih tkanina, poput pamuka ili lana, idealnih za ljeto jer u njima sigurno nećete 'prokuhati'.