NE ROBUJE TRENDOVIMA

Kraljica recikliranja: Kate Middleton istim čizmama vjerna već 14 godina

03.10.2018 u 11:24

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea posljednjih šest mjeseci provela je na porodiljnom dopustu nakon rođenja princa Louisa 23. travnja, a zatim se pojavila na svom prvom službenom angažmanu, u posjetu školi u prirodi i vrtu, Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden u Paddington Recreation Groundu

Omiljena članica kraljevske obitelji napravila je tak kratki predah od kraljevskih obveza koji joj slijede.

S velikim se zanimanjem stoga očekivalo njezino prvo pojavljivanje u javnosti koje je najavila Kensingtonska palača putem svog službenog Twittera.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate se tako ovoga utorka imala priliku upoznati s radom učenika koji se brinu o okolišu i prirodi, ali i susresti s djecom koja sudjeluju u mnogobrojnim aktivnostima u prirodi.

Vojvotkinja od Cambridgea i ovoga je puta pokazala kako joj recikliranje nije strano pa je 'iskopala' dva provjerena komada iz svojeg ormara.

Iako trendovi kažu da su skinny traperice totalno out, čini se da se Kate time nimalo ne zamara te nosi ono u čemu se dobro osjeća.

Kate se tako odlučila za sportski casual look pojavivši se u trapericama bajkerskog stila iz Zare, koje je već nosila nekoliko puta, i omiljenim smeđim čizmama do koljena brenda Penelope Chilvers, koje ima u svojem ormaru već 14 godina.

Ove udobne čizme Kate je nosila u mnogim prigodama i vrlo im se rado vraća. Cijena im je poprilično paprena: 642 dolara (oko 4100 kuna), no Middleton je ovim čizmama klasičnog kroja s gumenim potplatom vjerna više od desetljeća pa se ta investicija itekako isplatila.

Radi se o modelu do koljena britanskog brenda koji je dizajnerica Penelope Chilvers školovana u Španjolskoj osnovala 2004., a njezina je obuća sinonim za vrhunski dizajn i obuću načinjenu od najkvalitetnije kože.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako je ove visoke smeđe čizme s upečatljivim resicama vojvotkinja prvi put nosila još 2004. godine ispred palače Blenheim. Idealne za vlažne uvjete, kožne čizme bile su savršene i za šetnju šumama.

Godine 2005. Kate ih je nosila na festivalu Gatcombe Park, pa i tijekom službenog posjeta Indiji, a da su kvalitetan par obuće, potvrđuje činjenica da ih je elegantna plemkinja svojedobno obula i za šestosatno hodanje Himalajom.

Ovu je kombinaciju upotpunila maslinastozelenom vestom koju je nosila preko svilene bluze brenda Joseph i kraćom jaknom s potpisom švedskog brenda Fjällräven. Stajling je zaokružila slojevito ošišanom kosom u nešto svjetlijoj nijansi čokoladnosmeđe, diskretnim make-upom i s malo nakita.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je nakon rođenja trećeg djeteta odustala od kraljevskih angažmana, Kate je ipak nazočila nekolicini formalnih događanja kraljevske obitelji, poput vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, rođendanske proslave kraljice Elizabete Trooping the Color, sinova krštenja i uživanja na polo i konjičkim događanjima u društvu djece, princa Georgea i princeze Charlotte.

Osim toga, vojvotkinja se pojavila na Wimbledonu u društvu šogorice Meghan Markle i pomogla princu Georgeu i princezi Charlotte u šetnji do oltara na nedavnoj ceremoniji vjenčanja svoje bliske prijateljice Sophije Carter.