STAJLIŠ VOJVOTKINJA

Sad znamo u čemu je tajna blistavog tena lijepe Meghan Markle

02.10.2018 u 13:06

Bionic
Reading

Otkako je postala članicom britanske kraljevske obitelji Meghan Markle se prometnula u novu modnu ikonu, baš poput svoje šogorice Kate Middleton

Osim što oduševljava svojim sofisticiranim modnim stilom u kojem prevladavaju ženstveni krojevi i damske boje poput tamnoplave ili prljavoružičaste, stajliš supruga princa Harryja potpuno je promijenila i trendove koji se tiču make upa.

Meghan je ljubiteljica izrazito prirodnog, nenaglašenog make upa koji joj sjajno pristaje pa je čak i na svom vjenčanju bila diskretno našminkana ne dopustivši da joj teškom podlogom prekriju pjegice kojima se jako ponosi.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vizažisti kažu kako je Meghanin utjecaj na trendove u šminkanju itekako primijetan te se djevojke i žene sve manje odlučuju za naglašeni make up poput jakih ruževa, konturiranja ili dramatičnih trepavica što su među prvima popularizirale cure iz klana Karadashian-Jenner.

Meghan se može pohvaliti zahvalnim tenom koji je rezultat dugogodišnje sustavne i promišljene njega, a evo kako 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa njeguje svoju kožu na putovanjima.

U njezinom se putnom neseseru uvijek nalazi Sephorin balzam za usne Fresh Sugar Lip Treatment koji sadržava faktor zaštite 15.

Lijepa vojvotkinja od Sussexa, u jednom je ranijem intervjuu ispričala kako je isprobala bezbroj balzama ali da samo taj ne isušuje usne.

Da prekopate po Meghaninoj putnoj kozmetičkoj torbici našli biste i ulje čajevca s kojim rješava eventualni prištić, male posjetkotine ili čak liječi ugriz komarca. 'To je moj lijek za sve', kazala je Meghan jednom prigodom za Allure.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amerikanka koja se izvrsno snalazi na britanskom dvoru, u svakoj prigodi izgleda fantastično, a njezino tajno oružje je multi-stick W3ll People Multi-use Cream Stick koji može biti rumenilo, ruž ili sjenilo...

Kako bi ten bio uvijek blistav, Meghan koristi i hidratizacijski sprej Derma E Hydrating Mist with Hyaluronic Acid te kaže kako nema ništa efikasnije za čiste pore od maramica za čišćenje lica Bioré Daily Deep Pore Cleansing Cloths

'To je moj spas kad ne stignem očistiti lice kako spada na putovanjima. Lice odmah zablista. Oduševljena sam time', rekla je Meghan Markle.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni ne sumnjamo kako će se Meghan s ovim proizvodima uputiti i na skoro putovanje sa suprugom, princom Harryjem. Par odlazi u daleku Australiju i Novi Zeland gdje će stići u sklopu projekta Invictus Games koji je pokrenuo sam princ Harry za ratne veterane u obliku sportske manifestacije.

'Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa za svoj prvi službeni posjet odabrali su Australiju, Novi Zeland, Fiji i kraljevstvo Tonga. Turneja će se održati na jesen povodom Invictus Sydney projekta 2018.', stajalo je u službenoj objavi palače u lipnju kad je najavljen put.

Putovanje će trajati od 20. do 27. listopada gdje će Meghan i princ Harry obaviti svoj prvi samostalni angažman kao par.