CASUAL IZDANJE

Kate Middleton u Zarinim trapericama i starim čizmama prekinula porodiljni dopust

02.10.2018 u 18:21

Bionic
Reading

Sve što je lijepo kratko traje. Tako bi se moglo opisati posljednjih šest mjeseci života vojvotkinje od Cambridgea, koje je provela na porodiljnom dopustu, nakon što je 23. travnja rodila princa Louisa. Kratak predah od kraljevskih angažmana Kate Middleton je službeno okončala prvim od mnogobrojnih kraljevskih angažmana koji ju očekuju u narednim tjednima

Kensingtonska palača putem svog službenog profila na Twitteru najavila je prvi službeni angažman Kate Middleton koji uključuje posjet Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden u Paddington Recreation Groundu.

Kate se tako ovoga utorka imala priliku upoznati s radom učenika koji se brinu o okolišu i prirodi, ali i susresti s djecom koja sudjeluju u mnogobrojnim aktivnostima u prirodi.

Vojvotkinja se pojavila s novom, nešto kraćom i slojevito ošišanom frizurom, dok je novo odjevno izdanje kreirala maslinastozelenom vestom koju je nosila preko svilene bluze brenda Joseph.

Poigravanje maslinastim tonovima zelene britanska miljenica nastavila je i odabirom jakne s potpisom švedskog brenda Fjällräven, dok se po pitanju hlača odlučila za bajkerski model skinny traperica iz Zare te omiljene smeđe čizme do koljena, koje nosi posljednjih 14 godina.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je nakon rođenja princa Louisa odustala od kraljevskih angažmana, Kate je prisustvovala nekolicini formalnih događanja kraljevske obitelji, poput vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, rođendanske proslave kraljice Elizabete Trooping the Color, sinova krštenja i uživanja na polo i konjičkim događanjima u društvu djece, princa Georgea i princeze Charlotte.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je također svojom pojavom uveličala teniski turnir Wimbledon u društvu šogorice Meghan Markle i pomogla princu Georgeu i princezi Charlotte u šetnji do oltara na nedavnoj ceremoniji vjenčanja svoje bliske prijateljice Sophije Carter.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia