PLIJENILA ELEGANCIJOM

Kraljica Letizia istaknula haljinu koja nikada ne izlazi iz mode

31.01.2024 u 18:21

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia dobro je poznata po recikliranju već viđenih izdanja, ali i posudbi komada iz ormara svojih nasljednica, princeze Leonor i Sofije

Na jednom od svojih posljednjih angažmana, kraljica Letizia osvanula je u blijedo plavoj haljini na preklop, kakvu je posljednji put odjenula u lipnju prošle godine.

Riječ je o modelu s potpisom španjolskog dizajnera Adolfa Domingueza koju je ovoga puta stilzirala komadima u tonovima smeđe. Jedan od njih bila je torbica 'Mini Doma Insignia Satchel Crossbody Bag' dizajnerice Caroline Herrera, čija je vlasnica njezina 18-godišnja kći princeza Leonor.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIO GUTIÉRREZ / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA

Nije nikakva novost da se 51- godišnja Letizia često posluži komadima iz ormara svojih kćeri, ali i svekrve pri kreiranju formalnih izdanja. Prije torbice u luksuznoj boji konjaka, od princeze Leonor posljednji je put posudila naušnice brenda Gold&Roses.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa spomenutom torbicom 18- godišnja princeza Leonor posljednji je put ugledana u studenom prošle godine, na svečanom otvaranju XV. saziva parlamenta u Madridu.

Nju je tada nosila uz novu, minimalističku haljinu zelene boje i dodatak kaputa u boji devine dlake koji stiže iz ormara španjolske kraljice.

  • +3
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia