POSEBAN DODATAK

Kraljica Letizia plijenila elegancijom s naušnicama koje je 'ukrala' od kćeri

11.01.2024 u 10:12

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par otputovao je u grad Armunia kako bi posjetili školu Gumersindo Azcárate Early Childhood and Primary Education i predstavili nagradu princeze od Girone

Kraljica Letizia za ovaj događaj osmislila je udoban stajling sastavljen od bazičnih komada bezvremenskog izgleda. Vrhunac njezinog looka bile su, bez sumnje, njezine naušnice - nakit s kojim je njezina kćer Leonor debitirala na proslavi 18. rođendana.

Elegantan kaput boje pijeska, predimenzioniranog kroja prilagođenog detaljem remena, samo je jedan od mnogobrojnih modela slične siluete kojim je Letizia ove zimske sezone finiširala svoja formalna izdanja.

  • +5
Kraljica Letitzia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pri dolasku u prostorije škole otkrila je kompletan look koji je sadržavao novi električno plavi džemper, idealan za suočavanje s najhladnijim danima s veseljem i stilom. Njemu je pridružila hlače sa sivim i zelenim detaljima koje posjeduje već nekoliko godina, a stižu s potpisom španjolskog high street brenda Massimo Dutti.

Također je debitirala s kožnom torbom boje devine boje istog španjolskog brenda, koju je uskladio s kožnim remenom i čizmama od brušene kože s udobnom potpeticom, ali nijedan od njih nije bio dodatak o kojem se najviše govorilo.

Kraljica je nosila naušnice koje ne mogu bolje pristajati uz stil, par jednog od njezinih omiljenih brendova nakita, španjolskog Gold&Roses, koje je prije toga nosila njezina starija kći.

Buduča španjolska kraljica odabrala ih je za za nju vrlo poseban događaj, možda i najvažniji službeni čin do sada: prisegu na Ustav 31. listopada, na dan kada je napunila 18 godina. Naziva Sasa Crawler Tanzanitas, ove naušnice stvorene su od ružičastog i plavo bijelog zlata, sa dijamantima i tanzanitom - kamenom iste intenzivne plave boje kao i njezin pulover, a u prodaji se još uvijek nalaze po cijeni od 1855 eura.

  • +11
Princeza Leonor Izvor: Profimedia / Autor: RAÚL TERREL / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA