LETIZIJINA NASLJEDNICA

Španjolska princeza plijenila elegancijom u komadima posuđenima iz maminog ormara

29.11.2023 u 15:22

Bionic
Reading

Svečanom otvaranju XV. saziva parlamenta u Madridu nazočio je španjolski kraljevski par uz 18- godišnju prijestolonasljednicu, princezu Leonor

Mjesec dana nakon što je prisegla na Ustav Španjolske povodom punoljetnosti, princeza Leonor vratila se u madridski Kongres zastupnika.

Oca i majku ove srijede pratila je na svečanoj ceremoniji otvaranja novog saziva parlamenta i tim povodom osvanula u formalnom izdanju u znaku komada iz mamina ormara.

  • +3
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Minimalističkoj haljini zelene boje, koja je novitet u njezinoj garderobi, pridružila je bezvrevemenski kaput u boji devine dlake iz bogate kolekcije kraljice Letizije.

S potpisom Caroline Herrere, ovaj kaput nije jedini komad koji je princeza Leonor posudila iz maminog ormara. Naušnice od dijamanata i smaragda kojim je stilizirala izdanje također su vlasništvo 51- godišnja španjolske kraljice, baš kao i torbica u luksuznoj boji konjaka koju, poput kaputa, potpisuje proslavljena dizajnerica iz Venezuele.

Kao stajlingom 18- godišnje nasljednice, izdanjem kraljice Letizia također su dominirali komadi s potpisom Herrere, u kakvima smo ju već imali priliku ugledati.