MODNI DVOBOJ

Kojoj bolje pristaje? Doris Pinčić Rogoznica i Mia Dimšić pale na istu haljinu

27.11.2018 u 19:36

Bionic
Reading

Zadarsku voditeljicu i glumicu Doris Pinčić Rogoznicu s mladom kantautoricom Miom Dimšić veže sličan modni ukus, a navedeno su dokazale odabirom identične haljine s domaćim potpisom

Na vlastitom Instagram profilu, putem fotografija i storyja, Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se izdanjem u laskavoj, tamno plavoj haljini sa sjajnim nitima, detaljem crnog remena i zlatnog patentnog zatvarača na leđima.

Sudeći po jednoj od objavljenih fotografija, nju je odjenula za potrebe snimanja nove modne kampanje domaćeg dvojca Elfs.

U identičnoj Elfsovoj haljini, kojoj su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić nadjenuli ime Domenica, nedavno se mogla ugledati i mlada domaća kantautorica Mia Dimšić u sklopu humanitarnog koncerta 'Korak u život' održanom u zagrebačkom HNK-u.

GLAMUROZNA VEČER

Tko je sve bio na humanitarnom koncertu 'Korak u život'

Pogledaj galeriju

Mlada pjevačka zvijezda, poput zadarske voditeljice, haljinu s potpisom Elfs naglasila je modelom cipela u špic, a navedeni dvojac nedavno se imao priliku družiti u eteru Narodnog radija gdje je Doris ugostila Miju povodom najave svog rasprodanog koncerta koji će se 9. prosinca održati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

  • +19
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL