9. PROSINCA

Mia Dimšić spektakularnim nastupom u Splitu najavila božićni koncert u Lisinskom

24.10.2018 u 00:39

Bionic
Reading

Hrvatska glazbena zvijezda Mia Dimšić, koja je već po izlasku prvog studijskog albuma 'Život nije siv' osvojila mnoštvo nagrada i priznanja, publiku i glazbenu kritiku, nastupila je prošloga vikenda po prvi put na solističkom koncertu u Splitu pred više od 2 tisuće obožavatelja u dvorani Gripe, a bila je to tek najava onoga što Mia sprema zagrebačkoj publici za 9. prosinca

'Život nije siv', 'Sunce, oblak, vjetar', 'Bezimeni', 'Kiša', 'Do posljednjeg retka', hitovi su se redali te raspjevali i rasplesali splitsku publiku. Na pozornici su joj se pridružile i gošće, još jedna velika hrvatska glazbena zvijezda Tajči, zatim nova splitska miljenica Domenica te Đana Smajo.

Osim autorskih pjesama, Mia je izvela i obrade domaćih i stranih uspješnica, a najemotivniji trenutak je bio prilikom izvođenja pjesme 'Vjeruj u ljubav' u sjećanje na nedavno preminulog velikana hrvatske glazbe Olivera Dragojevića.

Nakon koncerta Mia, Domenica i Tajči strpljivo su se družile i fotografirale s obožavateljima više od sati i pol vremena.

KONCERT NA GRIPAMA

Mia Dimšić prvi puta nastupila u Splitu i oduševila publiku u kojoj se našao i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

Pogledaj galeriju

Ovaj koncert je bio uvod u ono što slijedi, a to je novi božićni susret s Mijom u najvećem hramu kulture, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 9. prosinca.

Ova višestruka dobitnica Porina prošle godine je objavila prvi božićni album 'Božićno jutro', a i ovoga puta će pjesme s tog albuma izvesti na koncertu u Lisinskom.

Prvi singl 'Cimet i čaj' postao je hit prošlog Božića u hrvatskim radijskim eterima, a ništa manji uspjeh ne očekuje se i ove godine kad nam se približe najradosniji dani.

Ulaznice za koncert, koji će biti održan u nedjelju 9. prosinca s početkom u 18 sati, u prodaji su u sustavu ulaznice.hr i na blagajnama Lisinskog.