STRAH OD VEZaNJA

Koji horoskopski znakovi najčešće bježe od ljubavne veze

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 19.05.2019 08:08
  • Objavljeno 19.05.2019 u 08:08
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Znak koji najčešće bježi od veze ujedno je isti onaj koji najčešće ulijeće u nju. Ubrzo nakon što uđe u nju radi na tome da - utekne. Predstavljamo tri prvoplasirana 'bjegunca' obrnutim redoslijedom

Djevica

Ne bježe od prisnog vezivanja, već od emocionalne boli. Ovaj je znak jedan od najranjivijih, a ranjivost često prikriva hladnoćom i nedodirljivošću. Žestoki su kritičari i rijetko pokazuju oduševljenje, uvjerene da bi time ohrabrile nekoga da im se previše približi. Ako vam se čini da vas Djevica ohrabruje na flert, vjerojatno se ne radi o ljubavi, nego o manipuliranju i pokušaju izvlačenja neke koristi.

  • +43
  • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice su vrlo osjećajne duše koje su u stanju voljeti samo onog s kime osjećaju snažnu povezanost. Neće se emocionalno vezati ako procijene da odnos nije vrijedan punog angažmana, pa i rizika od povrede. A takvi se kandidati rijetko pojavljuju. Njihov krut stav o prihvatljivim partnerima može im uskratiti neke od najljepših romantičnih epizoda. Romansa se rijetko može isplanirati, a ljubav ukalupiti.

Vodenjak

Vodenjacima je lakše izražavati emocije prema skupinama, idejama i situacijama, nego prema pojedincima. Oni su slobodoumni individualci koji najradije žive u svom svijetu. A dok su u svom svijetu, do njih je često teško doprijeti.

Pripadnici ovog znaka rođeni su aktivisti koji žele promijeniti svijet nabolje. No upravo ih ta snažna želja za dobročinstvom udaljava od primarnih potreba kao što je intimna veza. Vodenjacima treba puno vremena samo za sebe, što partner često tumači kao nedvosmislen znak nezainteresiranosti i odbijanja.

  • +19
  • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki od načina na koje bježe od emocionalnog vezanja uključuju nesvjesno tjeranje potencijalnih partnera tajnovitošću i nedokučivošću. Budući da partneri nisu vidovnjaci, s vremenom odustaju od uspostave prisnog odnosa s nekim koga je tako teško pročitati.

Blizanci

Blizanci vole osjećaj zaljubljenosti... sve dok im osoba ne dojadi. A to se događa u ritmu Mjesečevih mijena. Rođeni u ovom znaku savršeno utjelovljuju srodnu dušu, no budući da im je osobnost podvojena, pored srodne duše imaju i drugu, nespojivu s partnerom koji je isprva pao na njih.

  • +47
  • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nisu zadovoljni samo ljubavlju, nego im je potrebna drama kako bi ostali zainteresirani. Žude za pustolovinom i promjenom, a groze se sputanosti i ograničenosti. Skloni su otjerati ljude koje ih istinski vole jer često tumače dobru i kvalitetnu vezu kao dosadnu i nezanimljivu. Bježe od ljubavi u trenutku kada ona za njih prestane biti izvor uzbuđenja, a onda se bacaju na novi izazov.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!