kraljica stila

Kod Sienne Miller teško je odlučiti u što gledati – hlače, hit tenisice ili torbu koja ide uz baš sve

29.05.2023 u 15:02

  • +10

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sienna Miller prava je gradska djevojka i kraljica osvajajućeg boho chic stila. Dokazale je to i na ulicama njujorške četvrti Soho gdje je pokazala dva stajlinga vrijedna pažnje

Siennu Miller s jako dobrim razlogom naiva se kraljicom boho stila, a tu laskavu reputaciju opravdava svakodnevno, kako na crvenom tepihu, tako i u casual, svakodnevnim izlascima. I dok za glamurozna izdanja redom bira upečatljive haljine, jednostavne, a opet dovoljno upečatljive da privuku pažnju, za dnevne izlaske u grad Sienna bira odlične chic kombinacije začinjene efektnim detaljima.

Tako je u razmaku od nekoliko dana servirala dva sjajna stajlinga na ulicama New Yorka. Prvo se prošetala u kombinaciji tamnoplavih lanenih hlača i bluze s uzorkom čiji dizajn potpisuje Maison Hotel, brend čije su kreacije inspirirane 60-im i 70-im te se savršeno slaže sa Sienninim boho chic stilom.

Kombinaciju je dodatno začinila nezaobilaznim Chloe gležnjačama, modelom cipela od kojih se nerado razdvaja. Detalj koji je posebno privlačio pažnju bila je Mansur Gavriel bucket torba odlične narančaste nijanse, savršena za baš svaki stajling.

Sienna je to dokazala u koji dan kasnije kada se gradom prošetala u još jednoj sjajnoj kombinaciji – bijelim trapericama luksuznog brenda Svrlake te Re/Done traper jakni u duhu 80-ih. Našle su se tu i ove sezone mnogima omiljene Adidas Samba tenisice, te kao šlag na kraju – narančasta Mansur Gavriel bucket torba.

  • +3
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA