kraljica boho chica

Udobnost prije svega: Sienna Miller u 'ružnim' cipelama koje su zaludile svijet

18.05.2023 u 11:15

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Sienna Miller modu ima u malom prstu. Jednako kao što oduševi glamurom na crvenim tepihu, glumica bira casual kombinacije, savršeno usklađene s njezinim prepoznatljivim boho stilom

Sienna Miller ponovno je postigla modni uspjeh tijekom nedavnog izlaska sa svojim prijateljem fotografom Sebastianom Faenom u New Yorku ovog tjedna. Inače, 41-godišnja Sienna i slavni fotograf upoznali su se prošle godine kada je snimio njezinu naslovnicu časopisa Muse u seriji Gucci stajlinga.

Za šetnju ulicama Velike jabuke Sienna je izgledala ležerno i vrlo cool. Jarko plavi pletene kardigan spojila je s bijelim trapericama, neizostavnim komadom za proljetne dane. Sienna bira hit traperice širih i kraćih nogavica, model koji je ove sezone s liste najpopularnijih izgurao skinny modele traperica.

Dajući prednost udobnosti Sienna je posegnula za parom Birkenstock Boston klompi, i tako se priklonila trendu 'ružnih' cipela koje su veliki hit i ove sezone.

Birkenstock Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iako je čitav stajling odavao dojam da je posve neopterećeno odjenula ono što joj je prvo došlo pod ruku, detalji su otkrivali kako se ipak radi o dobro osmišljenom stajlingu. Tako je bijele hlače podigla kontrastnim crno-bijelim remenom, a važne sitnice je pospremila u smeđu 'saddle torbu'. Riječ je torbi u obliku sedla, a popularni model saddle, zahvaljujući trendu 70-ih koji već neko vrijeme suvereno vlada modnim svijetom, i ove sezone je poželjan hit koji svaku kombinaciju čini boljom.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo