U ULOZI MODELA

Kim Cattrall osvanula na naslovnici Voguea i oduševila obožavatelje

30.08.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Osvanuti na naslovnici rujanskog izdanja modne biblije Vogue velika je čast koju je grčko izdanje magazine ove godine odlučio dodijeliti Kim Cattrall

Svjetlo dana ugledala je nova naslovnica grškog izdanja magazina Vogue s koje se smiješi Kim Cattrall. Glumica koja je svjetsku slavu osigurala likom Samanthe Jones u seriji 'Seks i grad', ponosno pozira s krova njujorškog hotela Greenwich u uskoj haljini brenda Ferragamo, zlatnim narukvicama Alexis Bittar i salonkama u špic.

Naslovnica grčkog izdanja modne biblije, s Cattrall u glavnoj ulozi, uslijedila je nakon što je za finalnu epizodu druge sezone serije 'I tek tako...' ponovno utjelovila lik neponovljive Samanthe Jones.

U popratnom intervjuu, 67- godišnja Cattrall govorila je o 'izazovima s kojima se susrela u svojoj karijeri i trenutnom položaju žena u Hollywoodu', a modni editorijal posebno se svidio njezinim obožavateljima, sudeći po mnoštvu pozitivnih komentara na Instagramu.

Cattrall je izgledala podjednako glamurozno tijekom svog velikog (iako kratkog) povratka ulozi Samanthe Jones prošlog tjedna, nakon što je angažirala originalnu kostimografkinju 'Seksa i grada' Patriciu Field da je odjene za scenu.

Također je vratila Kyru Panchenko, svoju šminkericu iz 'Seks i grada' za stvaranje nježnog i chic make-upa za povratak sa stilom.

Dok su njezini obožavatelji tražili još, Cattrall je otkrila da je epizodna uloga u spin-off seriji 'I tek tako...' 'najdalje' što može ići.

  • +2
Kim Cattrall Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME