KRATKI NASTUP

Trenutak koji su svi čekali: Ovako je izgledao povratak Kim Cattrall ulozi Samanthe Jones

24.08.2023 u 22:02

Bionic
Reading

Dugo iščekivani povratak glumice Kim Cattrall ulozi neponovljive Samanthe Jones napokon se dogodio, u velikom finalu druge sezone spin-off serije 'I tek tako...'

Kako je ovog svibnja otkriveno, na radost brojnih obožavatelja 'Seksa i grada', Kim Cattrall vratila se ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, za potrebe druge sezone spin-off serije HBO-a.

U velikom finalu, Cattrall se na malim ekranima pojavila u autu i kombinaciji crvene haljine s metalik balonerom i limeta zelenom torbom modne kuće Fendi.

Za trijumfalni povratak Samanthe Jones pobrinula se kostimografkinja Patricia Field, slavna stilistica koja stoji iza brojnih kultnih lookova junakinja 'Seksa i grada' predvođenih Carrie Bradshaw.

Od rada na 'Seks i grad' franšizi Field se oprostila sa snimanjem drugog filmskog nastavka serije, fokusiravši se na odijevanje likova iz Netflixove serije 'Emily u Parizu', a potom i serije 'Glamorous' sa 67- godišnjom Cattrall u glavnoj ulozi.

Za potrebe cameo nastupa u seriji 'I tek tako...', Kim je ponovno surađivala s legendarnom kostimografkinjom, na snimanju scene kratkog telefonskog razgovora koji je obavila u stražnjem dijelu taksija s Carrie Bradshaw na samom početku epizode.

Samanthin stil ostao je ikoničan desetljećima nakon emitiranja originalne serije, a generacija Z okupljena na TikToku u potpunosti je prihvatila njezin seksi i moćan stil odijevanja.

Na reakcije obožavatelja nije trebalo dugo čekati. I dok jedni ne kriju oduševljenje Cattralinim kratkim povratkom ulozi Samanthe Jones, drugi ne kriju razočaranje koje se ponajviše odnosi na osmišljeni stajling Patricie Field za Samanthu.

Kako je potvrđeno javnosti, spin-off serija 'Seksa i grada' doživjet će treću sezonu no, po svemu sudeći, bez legendarne Jones.

  • +6
Kim Cattrall kao Samantha Jones Izvor: Profimedia / Autor: A3390 Kay Nietfeld / DPA / Profimedia