NEZABORAVNO IZDANJE

Svi govore o raskošnoj haljini Carrie Bradshaw, a cijena? Prava sitnica!

28.08.2023 u 12:56

Finalna epizoda druge sezone serije 'I tek tako...'

Izvor: Profimedia / Autor: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Osim što je finalnu epizodu druge sezone serije 'I tek tako...' obilježio povratak Kim Cattrall ulozi Samanthe Jones, donijela je još jedno nezaboravno izdanje najpoznatije fashionistice s malih ekrana

Oproštaj od stana na Manhattanu, čija je ponosna vlasnica od dolaska u New York u 20-ima, Carrie Bradshaw označila je glamuroznom večerom u režiji Michelinovog chefa, ali i izdanjem dostojnim titule ikone stila.

Za posljednju večeru, kako je nazvala event u stanu priređen za najbliskije osobe, Carrie je odabrala raskošnu balsku haljinu, s mnoštvom cirkona koji su tvorili uzorak šahovnice

Riječ je o haljini iz jesensko-zimske kolekcije s potpisom brenda Oscar de a Renta, a koja je, usprkos paprenoj cijeni od 12 tisuća eura, danas u potpunosti rasprodana.

Kako otkrivaju promotivne fotografije ovog odjevnog komada, riječ je o haljini bez naramenica i krinolina efekta, a poznata fashionistica s malih ekrana stilizirala ju je na sebi svojstven način.

Uz nju je nosila vintage svjetlucave rukave od tila, također s potpisom Oscara de la Rente, crne tajice brenda Wolford i svjetlucave salonke imena Vivienne, za koje se pobrinuo talijanski dizajner René Caovilla.

S obzirom na to je haljina Oscara de la Rente rasprodana u web trgovini usprkos paprenoj cijeni, lako je zaključiti da je Carrie efekt življi nego ikad, baš poput njezinog stila odijevanja u petom desetljeću života.

  • +5
Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA