kraljica ulične mode

Katie Holmes briljira: Na prvi pogled pomislili biste da je kopirala Kate Middleton, sve dok ne ugledate hlače

16.02.2023 u 10:12

  • +10

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Njujorški Tjedan mode u punom je zamahu, baš kao i zebra print koji se, ako je suditi po najnovijem upečatljivom stajlingu gradske djevojke Katie Holmes, vraća u modu na velika vrata

Katie Holmes stigla je na Michael Kors reviju u sklopu NYFW-a i ponovno oduševila modnim izborom. Baš svaki centimetar njezinog stajlinga je bio besprijekoran, a Katie je izgledala poput modne profesionalke.

S raspuštenom kosom i razdjeljkom na stranu te s minimalno šminke poznata glumica je kanalizirala snažan uredski chic s crnom dolčevitom i sakoom. Sako, kao vječni komad, u njezinoj izvedbi je imao šiljate revere, bočne kose džepove i zakrivljen rub. Gornji dio njezinog stajlinga bio je u besprijekornom Kate Middleton stilu, oličenje elegancije.

No, po pitanju hlača, Katie je pokazala svoju 'divlju' stranu i posegnula za odjevnim komadom koji ne može proći nezapaženo. Otkačeni uzorak bio je nešto između zebrastih pruga i mramornog crno-bijelog printa, a ako bolje pogledate otkrit ćete da su prekrivene sitnim šljokicama. Jednostavno fantastično.

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Držeći se minimalističkog stila, zvijezda 'Dawsons Creeka' jednostavno je dodala viseće dijamantne naušnice, a osnovne stvari pospremila u malu clutch torbicu.

Katie je najpoznatija po svom klasičnom ženskom stilu, a omiljene modne komade nerijetko ponavlja i ponovno nosi tijekom cijele godine. Što se tiče obuće, njezin izbor je vrlo klasičan s Veja i Adidas tenisicama, Gucci natikačama i Bottega Veneta cipelama.

  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA