Katie holmes na NYFW-u

Kraljica ulične mode ponovno nosi hit komade: Najtraženije čizme sezone i kaput nosiv godinama pun su pogodak

13.02.2023 u 19:13

  • +6

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

New York Fashion Week u punom je jeku, a glumica Katie Holmes kao prava gradska djevojka taj modni događaj ne propušta, a tom prilikom pokazuje i sjajne modne kombinacije

Katie Holmes predvodnica je pravog streetstyle, a njezin ormar ispunjavaju odjevni komadi nosivi baš svaki dan. Vješto kombinira vruće trendove s vječnom klasikom, a kad je riječ o nešto dotjeranijim stajlinzima, i tu se vrlo vješto snalazi.

Na reviji Ulle Johnson u sklopu Tjedna mode u New Yorku Katie je izgledala je klasično chic s malo vještog modnog poigravanja. Tako je 44-godišnja glumica kombinirala vječnu klasiku – crnu bluzu ukrašenu naborima s crnom midi suknjom, komadom koji je apsolutna vladarica ove modne sezone. Katien model imao je u dojmljive detalje – lepršave rubove te kopčanje čitavom dužinom.

Stajling je glumica zaokružila s crnim čizmama do koljena četvrtastog vrha s potpisom brenda Khaite, kakve trenutno nose sve modno osviještene djevojke i maslinastozelenim vunenim kaputom, komad koji itekako dobro dođe u ormaru nudeći stilski dotjeran i vrlo chic odmak od klasike.

  • +7
Khaite čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, Ulla Johnson čija je revija okupila popriličan broj modnih zaljubljenika, u jesenskoj kolekciji, prikazanoj na NYFW-u, stavila je naglasak na mekani kroj i ručno izrađeno pletivo, sa zamršenim heklanim kvadratićima i haljine po kojima je najpoznatija.

NE ODRIČE SE PUF RUKAVA

Zagasiti tonovi, mekano pletivo i neodoljive haljine: Pogledajte novu kolekciju Ulle Johnson

Pogledaj galeriju