VOLI RECIKLIRATI

Kate Middleton otkrila trbuščić u stajlingu koji je nosila i u prethodnoj trudnoći

25.01.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Još jedan kišni dan u Londonu nije puno utjecao na dobro raspoloženu Kate Middleton, koja je s osmijehom na licu viđena ispred bolnice Bethlem Royal, u koju je stigla u još jednom damskom izdanju u svom stilu, a riječ je stajlingu koji je nosila dok je bila trudna s princezom Charlotte

Poznata po svom doprinosu i zanimanju za mentalno zdravlje, Kate Middleton je u srijedu posjetila Klinički institut za neuroznanost Maurice Wohl u Londonu kako bi naučila više o postporođajnoj depresiji. U razgovoru sa stručnjacima i majkama koje borave u klinici, vojvotkinja od Cambridgea je mogla iz prve ruke saznati s kakvim se sve problemima susreću mlade majke, a s obzirom da će uskoro i sama postati majka treći put, ovaj joj je posjet itekako koristio.

Iako je padala kiša, to nije smelo lijepu Kate u naumu da zablista poput prave dame. Poznata po svom specifičnom modnom izričaju, odabrala je nježnoplavi kaput s bočnim džepovima britanskog brenda Seraphine, specijaliziranog za trudničku odjeću. Riječ je o modelu kaputa Natasha koji se prodaje po cijeni od 1750 kuna.

Lijepa vojvotkinja uskladila je kaput s plavom haljinom Florrie cvjetnog uzorka, također s potpisom brenda Seraphine, koja se može kupiti po cijeni od 630 kuna. S obzirom na financijske mogućnosti kraljevske obitelji, Kate Middleton još jednom je dokazala da ne pati za odjećom etabliranih luksuznih modnih kuća.

  • +21
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, dašak luksuza Kate je zadržala uz pomoć tamnoplavih štikli Jimmy Choo, dok je stajling upotpunila malom prošivenom clutch torbom brenda Jaeger te safirnim naušnicama optočenim dijamantima koje se slažu uz vojvotkinjin zaručnički prsten.

Identičan trudnički outfit Kate je nosila u siječnju 2015., kada je bila trudna s princezom Charlotte. Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po svojoj navici da reciklira stajlinge koje je nosila u prošlosti, stoga ne čudi to što je svu svoju trudničku odjeću odlučila sačuvati u slučaju da joj ponovno zatreba.