OŠTRA KONKURENCIJA

Ovim je izdanjem Meghan Markle potpuno modno potukla Kate Middleton

19.01.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja, za kojeg će se udati u svibnju ove godine, odradila je službeni posjet Cardiffu koji je uključivao obilazak festivala Welsh Culture i dvorca Cardiff

Osim ljubavnom vezom s britanskim princem, američka glumica Meghan Markle uživa veliku pažnju javnosti zahvaljujući besprijekornim modnim izdanjima, a sve što odjene redovito postaje rasprodano u rekordnom roku. 

U povodu službena posjeta Cardiffu zablistala je u elegantnoj crnoj kombinaciji prije otkrivanja modernog kariranog topa s potpisom brenda Theory, rasprodanog u svim poznatijim modnim trgovinama.

Dolaskom u Cardiff i pri susretu s mnoštvom fanova britanske kraljevske obitelji atraktivna Meghan uočena je u crnom kaputu britanske dizajnerice Stelle McCartney, koji je kombinirala s baršunastim gležnjačama Tabithe Simmons, torbicom Venice brenda DeMellier London i decentnim naušnicama Gabriele Artigas.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novo formalno izdanje prava je oda britanskim dizajnerima i dok su naušnice viđene na Meghan, poput topa, rasprodane, baršunaste gležnjače i torba upečatljive zelene boje još uvijek se nalaze u prodaji.

Modne kombinacije zaručnica princa Harryja redovito zaokruži jednostavnom frizurom i make-upom, što je i ovaj put bio slučaj. Novo izdanje oplemenila je frizurom niske, šinjon punđe i tipično nenametljivim make-upom.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia