NIKAD LJEPŠA

Trudna Kate Middleton plijeni pozornost u kaputu iz snova

23.01.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno odjevena vojvotkinja od Cambridgea ni u trudnoći ne odustaje od svojih ženstvenih modnih kombinacija

Otkad je prije šest godina postala zaručnica princa Williama, Kate Middleton je u fokusu modnog svijeta. Bez obzira nosi li odjeću svima pristupačnih high street brendova ili skupe krpice s potpisom poznatih dizajnera, ova zgodna brineta rijetko kad griješi u modnim odabirima.

Poznata po svom rafiniranom stilu, Kate Middleton, koja treba roditi u travnju, izgledala je besprijekorno odlučivši se za jednu od omiljenih joj nijansi, plavu, prilikom posjeta školi Roe Green Junior u Londonu, u kojoj je na inicijativu njezine kampanje Heads Together pokrenut program mentalnog zdravlja u školama.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Budući da Kate u trudnoći nije dobila puno kilograma, još uvijek može nositi i 'običnu' odjeću.

Supruga princa Williama privlačila je poglede u prekrasnom kaputu lijepe plave nijanse talijanskog brenda Sportmax.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj upečatljiv kaput klasičnog kroja uparila je sa štiklama od brušene kože s potpisom Jimmyja Chooa, odgovarajućim clutchem i šalom koji potpisuje Beulah London.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan dnevni look zaokružila je frizura s blagim loknama koja je već dobila i poseban naziv 'kob' (long bob Kate Middleton) te diskretan make up. Inače, nedavno je otkriven razlog zbog kojeg Kate, baš kao i kraljica Elizabeta II, voli nositi žive nijanse. Obje se time žele izdvojiti iz mase prilikom javnih nastupa. U dokumentarcu 'The Queen at 90', Sophie, grofica od Wessexa, objasnila je zbog čega njezina svekrva obožava upečatljive nijanse.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kraljica se mora izdvojiti u masi kako bi ljudi mogli reći 'I ja sam vidio kraljicu'. Ne zaboravite da je prilikom nekih njezinih pojavljivanja ogromna gužva i nekoliko redova, a svi žele kasnije ispričati da su uspjeli vidjeti kraljicu', otkrila je tada grofica od Wessexa.