TRIJUMFALNI POVRATAK

Kate Middleton jednim je detaljem odala počast nikad prežaljenoj majci svoga supruga

15.06.2024 u 22:37

  • +2

Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton vratila se u velikom stilu u nikad elegantnijem izdanju, a njezin je stajling, kao i uvijek, bio osmišljen do posljednjih detalja

Nakon dugih šest mjeseci i razdoblja liječenja od karcinoma, Kate Middleton osjetila se dovoljno jakom da se obitelji pridruži na ceremoniji 'Trooping the Colour' u Londonu.

Princeza od Walesa (42) pridružila se kraljevskoj obitelji na službenoj rođendanskoj paradi kralja Charlesa u Londonu 15. lipnja, što je njezin prvi javni događaj u šest mjeseci nakon što je u ožujku objavila da ima rak i da je podvrgnuta kemoterapiji.

Na ceremoniji je Kate izgledala senzacionalno u divnoj bijeloj haljini, boji koja je simbol čistoće i novih početaka.

  • +6
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Elegantnu kreaciju potpisuje poznata dizajnerica Jenny Packham, a posebnost haljine je u detaljima u kontrastnoj, crnoj boji. Haljinu je spojila jednostavnim bijelim salonkama sa špic završetkom Jimmyja Chooa, crnom ručnom torbicom brenda Mulberry, a završni pečat outfita čini bijeli šešir Philipa Treacyja.

Kao i brojnim ranijim prigodama, omiljena članica kraljevske obitelji i supruga princa Williama s kojim ima troje djece, odala je na poseban način počast svojoj svekrvi, princezi Diani koju nikad nije imala prilike upoznati, budući da je smrtno stradala kad je William imao 15 godina.

Riječ je o efektnim naušnicama od safira i dijamanata britanskog brenda Cassandra Goad koje je naslijedila od princeze Diane koje je prethodno nosila na krštenju princa Louisa 2018. kao i na Wimbledonu 2023.

Ovu je elegantnu kombinaciju zaokružila zlatnim brošem pukovnije Irske garde.

Inače, princeza od Walesa redovito sudjeluje na godišnjoj ceremoniji Trooping the Color svake godine otkako se udala za princa Williama 2011., osim 2020. i 2021. kada je kraljevski događaj bio izmijenjen zbog pandemije Covid-19.