zimski broj jedan

Kaput kojeg ove sezone baš svi žele imati osvojio i Katie Holmes

07.12.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon što je ovoga ljeta punila medijske stupce prekidom šestogodišnje veze s oskarovcem Jamiejem Foxxom, američka glumica Katie Holmes posljednjih tjedana postala je nova miljenica modne javnosti zahvaljujući pomno osmišljenim izdanjima na gradskim ulicama i svečanim događanjima

Zvijezda serije 'Dawson's Creek' svojim svakodnevnim stilom odijevanja posljednjih tjedana osigurala si je posebnu pozornost, a poput brojnih poznatih dama ni sama ne može odoljeti najpoželjnijem kaputu sezone.

  • +2
Teddy kaputi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / face to face

Riječ je o takozvanom teddy kaputu dječjeg šarma s potpisom kultnog talijanskog brenda Max Mara koji od 1951. godine kada je osnovan predstavlja sinonim bezvremenske elegancije i vrhunskog dizajna.

Nakon što je brend Max Mara na čelu s dizajnerom Ianom Griffithom 2017. godine lansirali nove inačice svog prepoznatljivog teddy kaputa, potražnja za istima ne jenjava iz sezone u sezonu.

Ugodan oku te neodoljivo mekan i topao, teddy kaput u zimskim mjesecima postao je must have komad u ormarima trendseterica diljem svijeta, pa tako i američke glumice Katie Holmes.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia

Model u boji devine dlake, koji je ujedno i najpopularniji, nasmijana glumica prošetala je ulicama New Yorka uz sive hlače kariranog uzorka, veliku crnu torbu i klasične bijele tenisice kojima, poput teddy kaputa, popularnost ne jenjava.