MODNO USKLAĐENE

Kao da su se dogovorile: Margot Robbie i Emily Blunt odjenule gotovo identične haljine

10.01.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Nakon nedjeljne dodjele Zlatnih globusa, holivudske dame nisu trebale dugo čekati na novu priliku za modno blistanje na crvenom tepihu

Nakon što je odgođena zbog štrajkova, 14. godišnja dodjela počasnih Oscara napokon je održana u Los Angelesu.

Guvernerove nagrade obilježile su glavne zvijezde ovogodišnje sezone nagrada poput glumica Emily Blunt i Margot Robbie, koje su na dodjelu stigle u kreacijama koje nevjerojatno nalikuju.

Nakon što je na nedjeljnoj dodjeli Zlatnih globusa zablistala poput Barbie iz 70-ih, australska zvijezda na Guvernerovim nagradama igrala je na kartu elegancije u pripijenoj haljini crne boje, sa zanimljivim dizajnom dekoltea i torza u znaku proreza.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj zavodljivi detalj dodatno je istaknut srebrnim naramenicama koje su protezale do bokova, a za haljinu sličnog dizajnerskog rješenja odlučila se i zvijezda filma 'Oppenheimer'.

I dok haljinu Margot Robbie potpisuje francuska kuća Celine, za kreaciju Emily Blunt pobrinuo se mlađi brend Miuccie Prade.

Usporedbu s crnom haljinom zvijezde filma 'Barbie' zaradila je zahvaljujući srebrnom detalju nalik svjetlucavoj, masivnoj ogrlici koja se pružala do torza.

Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za crnu haljinu zanimljivog dizajna dekoltea opredijelila se i oskarom nagrađena Natalie Portman.

Na ovogodišnjim Zlatnim globusima brojne je oduševila izdanjem u Diorovoj svjetlucavoj haljini iz haute couture linije koja je izgledala nalik remek-djelu impresionističkog slikara Claudea Moneta.

Nekoliko dana kasnije, na 14. dodjeli Guvernerovih nagrada, pažnju je osigurala crnom haljinom s detaljem zlatnog lanca za koju se pobrinuo američki dizajner Daniel Roseberry na čelu modnog brenda Schiaparelli.